Author: NeMo  |  Category: Безмълвно, Музика, Обща каТегория

Няма да пиша за любовна мъка пък. Въпреки, че заради нея не съм спал тази нощ. ЩОто мразя, като ми се сърди. Ама напук на всичко, няма да пиша за това.

Искам специално да поздравя доцент Лидия Георгиева, която ме гаври цяла седмица и накрая написа на всички шестици  и петици, а на мен три. Благодаря Ви, доц Лидия Георгиева! Която освободи човек от изпита само с няколко минутна демонстрация на курсова работа, а на нас освен да й представим работеща курсова задача ни даде да решаваме и други задачи. И въпреки, че колегата си ги реши, не освободи поне него.

Искам да поздрвя и доцент Желязкова! За която времето на студентите е една безкрайна дупка, с която тя смята, че може да рзаполага както си иска. Променете разписа още 4-5 пти, както по врем на предния предмет! Няма проблеми. Ние нямаме социален живот. НЕ хоидм на работа. По цял ден си клатим краката и само чакаме някой да ни каже какво да правим.

Искам да поздрвя доцент Цветозар Геогиев и д-р Милен Луканчевски. Които наистина са Пичове. Тука няма ирония нито сарказъм. Абсолютни професионалисти, водещи перфектни курсове.

Искам да поздравя доцент Вълова, която заяви пред цлия курс, как курсовата, която сме правили с Бисер, всъщност я е правил той, и как ни освобождава от изпита само заради Бисер. Тогава успях да си овладея яростта и просто си взех книжката иси тръгнах. ЗАщото курсоват я правих предимно аз.

Искам да поздравя  Тоника, която не спира да ми се цупи, въпреки че се държа добре с нея и нищо лошо не съм й сторил.

Искам да поздравя всичката публика, която ме смята за луд и душевно нестабилен. Благодаря ви, вие ме правите такъв!  Без вас съм за никъде! ;>

И искам да ви кажа, колко много обичам да ме смятат за луд, глупав и неориентиран. Това ти дава правото да наблюдаваш реакциите на хора,  по-висши от теб. И така разбираш тяханата душевност. Благодаря ви за това, всички вие, които не съм споменал.

И накрая, но и най-важното- благодаря ти Слънчо, че ми се сърдиш за глупости. Благодаря ти, че съм виновен за глупости.  Благодаря ти, че  правя всичко възможно и въпреки това, накрая пак нещо става и ти се нацупваш.

Благодаря ви на всички за това в което се превърнах.

От днес сменям курса.

Някой сигурно ще ме попита, как може да споменавам имена на доценти? С ква смелост го правя? Ми, наистина вече не ми пука. Вече нищо няма значение.  Важните неща са съвсем други. Важно е семейството, важно е онова МАлкото, дето още ми се цупи и к оето много обичам, важни са приятелите - Крис, който винаги се къпе, Владо, който винаги е готв да прати плюшено нещо по пощата на някоя яка мацка, Ласонина, без която StarFM никог не би бил StarFM. Благодаря ти, че ми показа най-яката станция! О, и бъди спокойна. Най-вероятно твоят пич е импотентен и му става само от теб! Тва е Тезата. Тъй че, всичко е наред.

Много се отплеснах. Та, за това споменах имена. Защото вече не ми пука. И повече няма да позволявам на банда доценти да ме изкарват извън нерви по такъв начин, че да се карам с близикте ми хора. Пък и какво е най-лошото, което мож еда се случи? Да не мога да си намеря работа в нито 1 компютърна фирма в Русе и да не заърша.

А ти, Слънчо, цупи ми се.   Аз стигнах границата на нервите си. И я прекрачих. Последните дни не съм Дидо. Аз съм нещо като Дидо.

Еби го.

Krypteria

Author: NeMo  |  Category: Музика

За твори път пиша за тази група. Но пък никога не съм предполагал, че ще заобичам група повече от Nightwish. Е тези, се приближавата до истината. С какво се отличават?  Адски радваща музика, на моменти странна, и епична (Victoriam Speramus например), на моменти пък ти идва да скачаш и да пееш и ти (например All systems go или Scream). Правят велики лайфове. Например:

О, тоз клип ми напомня, и да отбележа, че вокалистката им е е една от най-секси мацките на метъл сцената. Да не кажа най-секси. А пък какъв глас вади… Ухлала…

Малко история? Krypteria е пауър метъл банда, сформирана пез 2001-ва в… Германия! Но истината за тях настъпва, когато презз 2004-та записват сингъла Liberatiо със Ji-In ( Готината кака с червения потник). Малко по-късно, тя става титулярен вокалист. От сега нататък, пътят им е само нагоре.  Най-новият им четвърти албум, се казва Fatal Kiss, и наистина си заслужава слушането.
Ето го и едноименния сингъл от албума

Извод- Освен, ако не сте от онези чалгари и хаузъри, дето ме питат, дали съм нормален, а аз най-учтиво отговарям- НЕ, та освен ако не сте от тези мили същества, хвърлете един поглед на Krypteria. Няма да съжалявате! (:

Author: NeMo  |  Category: Музика, Песен на деня!

 

Нека да не го възприемаме като предателство. Песента е вълшебна. Благодарности на Шти за съзействието в откриването й ^_^

Hard Rock, Hallelujah!

Author: NeMo  |  Category: Музика, Обща каТегория

Винаги са ме радвали подобни клипове. Може би, защото и аз бях аутсайдер в училище. Бла.  Enjoy :)

пп Ютъб са гадни, и трябва да сеч у кне на клипчето за да се гледа то техния сайт. :/

Krypteria

Author: NeMo  |  Category: Музика

Напоследък  попадам на все по-страхотни групи! Вчера, блогадерение на радиото в блога, попаднах на Krypteria, и буквално се влюбих. Епично, с бас. Е, басът не е навсякъде де. Водят ги софт метъл. Но звучи наистина красиво. И за да придобие читателят представа, разбира се, че ще дам примери! ^_^

 

http://www.youtube.com/watch?v=jt8wxgfd77A 

http://www.youtube.com/watch?v=1O7GuOz5raM

http://www.youtube.com/watch?v=b1H62t9nS5U&feature=related

И все пак, кои са Krypteria? Отговорът може би ще намерим, питайки чичо Гуугъл

Статия в уикипедия ни казва, че те са power metal банта от Германия, открити през 2001-ва. Статията ни казва, че водещата им вокалистка е германо-корейката   Ji-In-Cho. В начолото идеята е била, да се използват различни вокали, и нищо постоянно, докато през 2004-та, горепосочената персона не заема твърдо мястото на водещ вокал.

История на бандата- Всичко започва през 2001-ва, когато Chris Siemons, Frank Stummvoll и S.C. Kuschenrus, искали да създават фантастична (в смисъл на епична) музика.  ПО това време разбира се, все още е нямало вокалист, защото те са искали да запишат диска с много и рзалични гласове.  И така през 2003-та, техният официален дебют е факт. През 2004-та германската RTL, поиска от тях да запишат  Liberatio като сингъл. Малко по-късно, Ji-In става официално лиид вокал.  През 2005-та излиза техния втори албум In Media Res, една от най-отлиачващати се песни от които е Victoriam Speramus. През 2006-та излиза албумът ЕР, а през 2007-ма- Bloodangels City.

Стига толкова история.(Междудругото,  източник- http://en.wikipedia.org/wiki/Krypteria). Като заключение, ако наистина харесвате моята музика, няма да направите грешка, ако чуете тази група. Фантастични са! ^_^