Krypteria

Author: NeMo  |  Category: Музика

За твори път пиша за тази група. Но пък никога не съм предполагал, че ще заобичам група повече от Nightwish. Е тези, се приближавата до истината. С какво се отличават?  Адски радваща музика, на моменти странна, и епична (Victoriam Speramus например), на моменти пък ти идва да скачаш и да пееш и ти (например All systems go или Scream). Правят велики лайфове. Например:

О, тоз клип ми напомня, и да отбележа, че вокалистката им е е една от най-секси мацките на метъл сцената. Да не кажа най-секси. А пък какъв глас вади… Ухлала…

Малко история? Krypteria е пауър метъл банда, сформирана пез 2001-ва в… Германия! Но истината за тях настъпва, когато презз 2004-та записват сингъла Liberatiо със Ji-In ( Готината кака с червения потник). Малко по-късно, тя става титулярен вокалист. От сега нататък, пътят им е само нагоре.  Най-новият им четвърти албум, се казва Fatal Kiss, и наистина си заслужава слушането.
Ето го и едноименния сингъл от албума

Извод- Освен, ако не сте от онези чалгари и хаузъри, дето ме питат, дали съм нормален, а аз най-учтиво отговарям- НЕ, та освен ако не сте от тези мили същества, хвърлете един поглед на Krypteria. Няма да съжалявате! (:

Leave a Reply