Не песен, група ;>

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Преди много време…

Намираше се от тъмната страна на колата. Там където,винаги когато погледнех исках да видя теб. Но ти никога не беше там. С изключение на тази вечер.  Чувствах  празно. Странно. Най-сетне знаех кой съм и защо съм тук. Съзнанието ми беше чисто. Нежната синя светлина, идваща от запалката придаваше странна романтичност на обстановката. Но тя винаги е била там. И винаги обгръщаше по неповторим начин красивото ти лице. Започна песен. Тази песен. Ти наруши една традиция.  Това не беше хубаво. Обичам малките ритуали с важните хора. Завършеността на една вечер се криеше в това да сме под дърветата и да гледаме звездите на онова място, което кръстих нашето. Но изведнъж осъзнах- аз го нарекох. Ти никога не даде точно мнение по въпроса.  И все пак, в една вечер на илюзии, каквато беше тази, индиговата картина на нашия блян, трябваше да бъде нарисувата точно. Хармонията, която чувствахме… или може би която аз чувствах. Когато можех да ти дам звездите и луната. Когато дъждът зависеше от усимвката ти, а слънцето бе светилото, което следваше очите ти.

Истинноста на една фантазия. Илюзията, пречупена под безбройните призми на нашата собствена безидейност..  Да мислиш, че искаш нещо… Колко е жалко. И далечно. А точно под Изгрева, слънцето е прогорило върху сухата земя  вечната анатема- там  пишеше: обичам те.

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Те ми казаха- пиши.  Не мога да го правя по поръчка. Много мразя тия конкурси за пари с предварително зададена тема. Рекламна тема. Например- разсъждавай върху рекламното мото на дадена компания. Звучи отвратително. Както правилно знаете, мразя комерсиализацията. До сега не съм го завявяал в прав текст, но днес реших  да го направя.

Наблюдавайки готините цени на бензина и установявайки, че ГО-то ми изтича съвсем скоро, реших- ще си наема яко мацка да ми тика колата и ако ме спрат от КАТ ще им давам да си поиграят с мацката. Какъв сексист.  Може да са няколко яки мацки. (: Другият вариант е да си изкарам старото колело от мазата… Но съгласете се… Варинтатъ е алогичен. След като може колата ми да я тикат яко мацки, защо трябва да меся двуколесно превозно средство… Мнееее. И така ще си впрегна две мацки от пред и две отзад и потегляме. Екологично чисто. И няма да пълня бензин по 2.60 и няма да плащам 200 лева годишно по застраховки и още сумати пари по поддръжка. Сега само трябва да намеря съответните доброволки. Ако има яко мацки, които ми четат блога (а те са няколко), моля свържете се с мен по скайп и подайте молба за кандидстване. Имате избор между длъжност: Претиквачка (съответно отзад) и Магарица. (съовтветно отпред), като и в двете дължности е включена идеята за отвличане вниманието на полицаите, ако вземат да питат какво подяволите става.  И внамавайте- търсят се ЯКО мацки. Ако сте просто мацки, не ставате.

Другата революция, която мисла да направя е, да се науча да летя.  За целта ще ми трябват няколко мацки от типовете пиленце и патенце. Внимание- кокошчици не се приемат! Кандидатурите отново да се подават по скайп.

Боли ме зъб. Искам нежна мацка в бяло.

За съкровенни мечти питаш? Две силни слушалки, и плеъра, съчетани с яко рок и метал и напред по улицата. На колко години станах, мечтите ми още са тийнски. Но нищо не може да замести хубавата музика. (=: Да живей!