Настъпва деня…

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

… в който ти просто си тръгна. И измисли глупава причина за да се оправдаеш. Пред себе си. Не пред мен. Година по-късно се научих да слушам повече главата от колкото сърцето си. Светът е сив без теб. Почти разбрах как  да спя спокойно.

Светът тотално се сбърка!

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Събуждаш се, краката отвити.

И дойде дискретния времеви момент, в който инж. Кристиян Р. си направи файсбук. И си написа истинското име. И си даде истиниските данни. И си сложи истински снимки. И започна да споделя, да пише, да публикува и да лайква. Направи си приятели.  Зукърби аунс ю.

Чудя се на къде точно отива светът, щом такъв върл противник на шибаните социални мрежи, се присъедини към най-голямата такава? Обяснението, че му било самотно някак си ме трогна в първите 2-3 минути. После се сетих, че… тва не е оправдание.

Странно е. Но вече официално се чувствам като последния мухикан. Който никога не е качвал снимки във фацабок, който никога не е ползвал истински данни в т.н. “социални мрежи”. И за когото, ако напишеш името му в гуугъл, не можеш да намериш нещо повече от това, че преди години съм писал статия как се вдига алиас, “прочувствено” писмо как напускам един форум, а още по-назад във времето съм участвал в литературен сборник. До тука.

Абе, какво ли  разсъждавам и аз. Тенденцията е, човечеството да затъпява. Защо ли ми става странно, че глупавият файсбук е станал толкова популярен?

Още по-тъпото  е, че вече ме е страх да се снимам с хората, защото 2 от 3 снимки се качват там. Без да те питат.

Хората си споделят, кой ебал, кой срал, кой драл…

Следващата стъпка- всеки да си сложи трасьор в задника и по файсбук да може да се следи във всяка една секунда къде е. Опа, момент… ТОва вече го имало. Само че, с gps-а на телефона. Джиниъс.

За какво  ни е система за следене и контрол на популацията?! Има фацабок! Там всички доброволно си казват и майчиното мляко.

Ми… да живее фацабок!

И нека всички привърженици на фацабок едновременно си бръкнат в дупетата днес в 12:00. Без значение от часовия пояс. Така светът ще стане едно по-хубаво място.

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Чудно ми е, по какъв точно начин е устроен светът?

Защо най-готините мацки, отиват при най-смотаните пичове?
Когато знам, че мога да ти дам всичко, а ти си при идиот, който не може да те оцени и те наранява.

Женска психология.

Колкото е по-шибан, толкова е по-пич.

Глупава работа.

Тръпка било. Ми то и аз имам тръпка към покриви, ама не скачам от тях.