Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Сменям плана.

Нямам си никаква идея какво ще правя през 2012-та.

Нямам си никаква идея какво точно ще се случи.

Нямам си никаква идея, дали най-сетне ще мога да ти обясня колко много всъщност те обичам… и дали има някаква минимална верояност ти да ми отвърнеш…

Нямам си никаква представа даже, дали ще стана инженер.

Нямам идея даже дали ще доживея следващата Нова Година.
Напоследък изпитвам странното желание просто да полетя от някъде. Някакъв кратък миг на Край, последван от вечно спокойствие.

Или пък не.

Фактът, че няма съдба ни дава толкова идеи. Толкова представи. Толкова блянове. Какво точно ще се случи утре? Вдругиден? Нямам си никаква представа. И точно това е красивото.

Чъ ти Нъгагм Гъ-то (:

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Нека сега се похваля на няколкото идиотчета, (които много обичам) и които четат блога ми,  че днес ходих на зъбар. За справка- случката с царевицата. Тя много ми се зарадва. В очите й имаше един пламък, който казваше- падна ли ми най-сетне… Има си предистория в която аз съм дължал някакви пари, без  да знам че дължа някакви пари, и в която си запазвам някакви часове, забравяйки за тези часове… Но пък… Беш ли го.  И така да обобщим- ще боли много. Има известна ирония, че даже в момента, в който пиша това, `рупам царевица.

Според мен съм доста болен човек. Имам някакви видни психически отклонения. Не, не е така. Не са видни. :D Шегувам се. (=: Май съм що-годе нормален. Но както ми каза един пич, (2 на 2 метра, който много уважавам)- Диде, първото ми впечателние от теб, беше желанието да ти усуча врата… после ти свикнах. :D И има нещо вярно. :D

Нека новата 2012-та, бъде нова… (:

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Един пич провел разследване и какво се оказало?

Изводите са доста интересни. На въпроси, които всички знаем. Мъжете казват- Не, не може мъж и жена да са просто приятели. Жените казват- да може. В последствие се оказва, че те си имат напредстава, че 90% от просто “приятелите” си падат по тях. И освен всичко, това им харесва.

Гъдела да знаеш, че някой те харесва. Независимо дали ти можеш да му отвърнеш, това те кара да се чувстваш добре.

Това е гнусно.

Целият апартамент е пълен с дървени стружки. Заради електричеста шкур-машина, един зле преценен фризер и една врата, която се разминава със няколко милиметра.

Това също е гнусно.

Ще си рупам царевица.

Вкусно.

Момиченцето от този клип винаги ми е напомняло за Маги. Не знам защо.

Bitch

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Счупих си зъб. Поредното пакетче царевица и аз в една самотна нощ. Някои идиоти се напиват безпаметно. Други-павкат като за последно. Аз като цар на Идиотите, рупам царевица.  Зъболекарите печелят много от мен. Обичам царевица. Руп-руп. И сега се чудя при кой зъболекар да отида. Имам странното усещане, че съм пи. Пич де. Пи върху Е. Да живее математиката.

Снощи се хванах да си възстановямам най-сетне компютърната техника. Резултатите- два лапотпа, които бях отписал вече работят. А третият, чиято история е прекалено тъпа за да я споделям и който трябваше да зароботи… абе и той заработи. Тъпото е, че ония двата, които бяха задраскани от графа “съществуващи”, заработиха по-бързо. Но пък и трите са боклуци. И видиш ли, реших да отида да си потърся нещо за нова година. Евентуално за шътна два от три. И да взема нещо хубаво. И отивам аз примерно в Техно нещо си. С ясното съзнание кво искам.  Минах покрай каките в зелено, които викат- виж ми циците и вземи брошура за изплащане, (убава цица ей),  и съоветно си хващам пич в червено. И съответно си казвам космическите изисквания:

1. Да не трябва да отворям целия лаптоп за да си смажа вентилатопа. (просто да има капак от долу, не като глупавите hp-та, дето трябва да свалиш матрицата, а след това и цялата дънна платка, да я завъртиш за да стигнеш до заветното нещо)

2. Да може да поддържа Windows XP

При което получавам поглед от типа “извънземен”.  Ми не може, всичките компютри весе поддържат само Windows 7.

Ходете се ебете с вашия windows 7.

Не мога да свиквам с насилствено налагани ми нови неща. Ще ползвах Windows 7, когато и АКО реша. Не възприемам идеята да бъда задължен да използавм тая ОС, ако искам да си взема нов компютър. По-скоро ще мигрирам на някоя Линукс дистрибуция. ОНия пичове поне не се правят на отворени. Въпреки, че някои от тях са прекалени идеалисти.

И така.

Изходна позиция- go, and fuck yourslef, BITCH!

BITCH
[bitʃ]
I. 1. кучка, женска лисица, вълчица

Току що пратих Кума Лиса да мастурбира.

Имам Дарба. ;D

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Идната 2012-та ще започне по друг начин. И ще протече по различна идейност. Дано да не е последна.

1.  Ще си намеря момиче, което иска да е с мен. И с което аз искам да бъда. И с което ще изкараме повече от 1 месец. Видите ли, при мен и жените проблемът е че, или аз ще хлътна прекалено много, а на нея няма да й пука по начина по който искам, или пък тя ще ме обсеби а аз ще почна де душа. Никога не съм постигал златната среда. Ще я постигна.

2. През 2012-та мисля да стана инженер. Няма да ставам магистър.

3. През 2012-та ще се вкарам във форма.

4. През 2012-та ще се мъча да държа ред в стаята си. (Това е по-трудно като идея дори и от 1.)

5. 2012-та ще е първата година от Истинския ми Живот.

Let the Game begins