Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Напоследък се въртя  около една много специална мацка. И нали, мацката активно си полца фацабок.  И от чиста проба интерес, понадникнах  с лявото очо да поразгледам как един фацабокер се фацабоква.  `Щото до сега съм псувал идеята на фацабока като цяло да събира данни и да прави психопрофили, използващи се са еби му мамата какво. Сега обаче, реших да се абстрахирам от Световната Конспирация фацабок и премигвайги на парцали, реших да оценя този “сайт” от чисто естетическа гледна точка.  То е едно голямо нещо, със амнайсе скрола, разхвърляни снимки, абсолютни неподреден текст е абсрудно тъпо седящи реклами. Като плюс мога да отбележа, че от дясно ти излиза някакъв лист с абонати, дето са ти… кака му викаха… приятели. И като имаш “приятел” на линия, той се появява там и ти можеш да му се дървиш в чата. Може би всъщност, това беше единственото чудо, което ми хареса в този “дизайн”.  А щом толкова спънат от към естетика човек като мен, оценява тоя “дизайн” толкова ниско, предполагам си какво би казал някой професионалист. И съответно в мен се надигна въпросът. Очеизвадният въпрос. Дъ Куестион. И реших да питам онова Малкото. И му казах- Малкото, как се оправяш в тоя хаос?! И то каза- ми свиква се.

И аз - туш. Живеем във време, в което най-посещаваният сайт е с абсурдно глупав дизайн. И хората казват - ми свиква се.

Сигурно тримата ми читателя се чудят, защо споделям този факт? Ми, за да се похваля, че вече не харесвам фацабок и в още един аспект.  И продъжлавам да се чудя… Какво им е на старите, класни и идейни форуми? Кво има една phpbb платформа, което това няма? Защо хората се отказаха от IRC клиенти? Дори и какво му е на скайпа? Защо? Защо всички ми се фацабокат. Не мога да го вдяна. И надали някога ограниченият ми разсъдък ще го захапе…

Относно магнитните бури.

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Първо, иска мда кжа, че не съм спец по въпроса ,въпреки, че изчетох доста неща по въпроса, главно заради тъпи съобщения в разни новинарски сайтове, които едва ли не ни готвят за Апокалипсис.

Що е то магнитна буря?

Ми общо взето, имаме звезда,  която от време на време изхвърля от повърхността си заредени частици.  Част от тях преодоляват гравитацияа на звездата и се насочват нанякъде. (Зависи от посоката на изригването). И ако се насочат към Земята, когато стигнат до нея, те с сблъскват с електромагнитното поле на планетата ни и предизвикват смущения в него. И точно тези смущения (ако са силни), се наричат магнитна буря. (Красивото на магнитните бури, са сиянята, кито предизвикват).

Опасна ли е?

Ми то и нормална буря да има, ако излезеш навън, пак може да тип адне някой клон на главата и да се гътнеш. Не, сравнението не беше особено правилно, защото магнитното поле е навсякъде около нас. И няма как да се скриеш от него, като се затвориш у вас. МАгнитните бури влияят главно на електрониката. Сега, главният въпрос е за хората. Все пак това е някаква радиация. Не е особено пичозно. Обаче има един друг момент- човешкият вид не населява планетата от вчера. Нашите организми са пригодени да се справят с капризите на Слънцето.  Това, което реално е опасно, това е рязката промяна в магнитното поле, което може да разтрои отслабени организми. За това се пепоръчва в дните с магнитни бури, болните да не си дават много зор. За да може организмът да се справи.

Какво значат статии от рода а “Идва най-мощната магнитна буря!”, “Магнтен Апокалипсис”, “Слънчево цунами” и т.н.

Ако е публикувано българска медия, в 9 от 10 случая, означава че определен журналист търси сензация. (За справка за 22-ри септември се чакаше магнитен АПокалипсис, разтърсете се из гуугъл и проверете). Реалност? Магнитосфера - спокойна.

Тоест медиите ни заливат със сензации. Къде да получа реална представа?

Лично аз преглеждам няколко сайта. Най-сигурно ми се вижда:

http://nasa.gov/ (защо ли…) ;D

http://www.heliotaraxy.com/ - космическо време на български

http://www.pro-bazar.com/module.php?ModuleName=com.summercart.news&NewsID=27 - тук е систематизирано.

И едно пояснение- защо написах тази малка статия?

Защото ми писна от медии, трсещи евтини сензации.

Защото, каквото и да се случи,  каквито и катаклизми да ни предстоят, ако изпадаме в паника, шансовете ни за оцеляване рязко спадат. Трябва да МИСЛИМ! Да не губим самообладание.  Тъжно е, че медиите ни учат точно на обратното. Като почнеш от умници, крещяи че идват извънземни по новините, като минеш през най-близката апокалипстична машина за пари (21-ви декември) та като свършиш с това дали една геомагнитна буря ще ни убие. Тъжно е.

Недай си Боже да се случи нещо истинско… Тогава сме загубени. Защото не знаем що е то МИСЛЕНЕ.

Не е късно да си бием няколко шамара и да се осъзнаем.

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

И Адът отвори врати. И от там започнаха да пъплят разни създания. Един ден ще разбера точно какви.  Те казват, че грешните души отиват в Ада. Какво по-нежно наказание за една измъчена и изтерзана душа от това да се гърчи в агония, танцувайки на ръба на Вечността? Те казват. А има ли душа? Съществува ли същността ни извън тялото? Ако да, то не е ли това Адът? Безсмъртна душа, обвита от оковите на плътски желания. Казват, че трябвало да бъдем по-духовни. А аз казвам- как може обвивка, копнееща за докосване, да е духовна? Как може шибаните ни греховни тела да са духовни?  Тялото се храни със секс. Лъже, че това е баничка. И сере миризливи лайна. Като всяко следващо намирисва все  повече и повече, докато не се стигне до изходното Лайно. Лайното на твоя живот.  Това за което си се родил, е твоето Наказание. Откъснат от Вечността, погълнат от шибаните плътски желания. Да пътуваш сред звездите било научно постижение. В това тяло да… Извън него- това е напълно естествено.  Да живее Гравитацията.

Ми едете куро. Всичките.

Поздрав за Мълчаливката, която ме забрави. Хубаво е да живееш с приятеля си. Нали? Майната ми. ;>

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Едни от най-ясните и отчетливи спомени, които се съсздават в съзнанието ни, това са спомените от ароматите. Когато затвориш очите си и се доближиш, ти знаеш коя е тя. Може би и тя знае кой си ти. Никога не можеш да си сигурен в нищо. За това бъдещето е толкова трепетно. Защото никога не е ясно със сигурност как ще се стекат събитията. И това е най-красивото нещо на света. Днес. Може да е денят в който ще срещнеш любовта на живота си. Може да е денят, в който ще осъзнаеш, че тя е любовта на живота ти. Може да е денят в който ще сепечлиш. Може да е денят в който ще се усмихнеш. Ще видиш стар приятел. Ще докоснеш отдавна загубен трепет и ще се научиш отново да вярваш в цветя. Може да е денят в който ще умреш. И отново ще се родиш. А може и да е денят, в който ще ти се случи всичко това. И нищо от него.

Обичам сняг.  Дзвак.

Ела. Тук. Сега.

Какви лъжци сме мъжете, а? ;>

Винаги мога да се оправдая, че е метафора. (:

_)_

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Да иба и романтиката ви да иба. Баси якото. Намерила си пич. Йес, Йес, ЙЕС! Заеби си старите хора. После като те заебат тебе, ще ни търсиш. Мастурбирай си сама. Курва.

Кво било да имаш гадже?  Да си жаден в 6 часа сутринта и да пиеш вода. Наздраве. ЙЕС. Очите ми сълзят. Мамицата им. За кво са ми очи? И без тва ги крия зад очила.  По душа не съм очилат. Битието обаче говори друго. Шибани сини кръгове. Махна ли ги, приличам на пукъл.

Разказвай ми случки от миналото си. Кога се еба за първи път? На 12?  Модерно, модерно.  И пак те няма ш та…

В една влакова композиция, било баси ташака да си локомотив. Особено мъжки. (Интерпретация). В крайна сметка, свириш от удоволствие.

Имаше една шибана програма със сокети. Едни хора ми размятат пари за нея. А аз нямам време да я довърша. Ш са еба.

Да работиш е пич. Ама супер много ви поникнаха работите на всички. Няма никво уважние. Само пиене. Ебане. (Ударено Е) И курви.

Познавах една луничка, на която виках глухарче. Сега пак я познавам. Ама няя нищо общо с глухарче.

Познавах мацка, на която посветих въздуха в една сграда. Еби го. И тя по гаджета хукна. Да сте живи и здрави. Да ви са живи и здрави пичовете. На всички.

Никога не съм си заебавал приятелите заради жени. Тва е една от главните причини да се карам с жените. Както и че не съм ревнив. Което е много странно.Путка му матера

Последната ми приятелка ме е заплашвала с бой и заради двете.  Щото в света на жените, гласно ревността е баси хуя. Обаче когато някой ги ревнува си се радван наум. Йес, тоя шибаняк му пука за мен и е готов да откача заради мен. Хелооооу, лейди - яж ми хуя. (тва не съм го казвал на Яничка!) (не съм си го и помислял!!!!!)

Мисълта ми е… ревността е глупаво чувство.  А приятелите са тия, които трябва да ти постелят, когато няква шибана ку*ва те зареже след амнайсе години заедно. Ся ш питаш, що цензурарам? От уважение към Пича. Щото е Пич.  И се радвам, че го познавам. От цял месец го мотая, че ще ходим на фитнес и още не ме е наритал. (Аз не бих издържал толкова ;D).

Защо в шибаните любовни песни се пее предимно за сини очи? Да ми ядат куро.

Кажете ми ся, жени - кво е да ви сърби там дето не ви сърби? И да се чешете по дупките? Обезкосмяваш ли си дупето?  Романтичен въпрос като за първа среща. Определено се запомня.

Гениално. Пиши, шибаняко. Докато ти се подпалят ръцете. Мноо се дразня на такива ,дето си носят лаптопите на лекция и чаткат. Баси, бързите! евала. Някой да им направи свирка, някой да им направи свирка! Нокитте на ръцете тряя се режат! И на краката. Понякога трябва да се бръснеш. При по-добър късмет, може даже да си изпереш чорапите. (Мне, отидохме твърде далеч).

Аз съм този ,които обича да се разхожда сам в мъглата.  Когато си затвориш очите и разбереш ,че знаеш пъта на изуст. Странното е, че го виждаш даже със затворени очи. Кажи ми 6 шибани числа. Ако станем милионери, курвите ще ни се радват повече. Пич без пари е лайно, лайно с пари е личност. Не помня къде го бях прочел. Но е вярно. И скъпо.  Представи си жена, която те гледа в очите. И в погледа й не четеш жажда. Нито игривост. Нито изумление. Нито еротика  от типа - ам ся кво ш праим? Представи си жена, в чийто поглед четеш  интерес. Жив. Здравей, имагинерна единицо.  Царица на комплексната равнина.  Владетелко на Нивга-Нивга Ланд.  Любовта е мит, породен от старанието към секс. И въпреки това… дали?

Какво ш ва еба е любов?  Да се водиш от чувството? Да правиш разни глупави неща без причина? Да си мил? Винаги на разположение? Да й дадеш да разбере, че може да разчита на теб? Да се събудиш в 3 часа, да си помислиш за нея, да се усмихнеш и отново да заспиш? До подскачаш мислено всеки път, когато я видиш? Да си търсиш “случаен” път към нея? Да, да и да. Това е път към установяване на еднолична власт и носоводие.

Хората казват, че чувстваме със сърцето. Не знам от къде е дошла тази метафора. Може би от студенината и пронизващата болка, която изпитваш в гръдната област, когато тя те преебе. Химия. Никога не съм бил добър по химия.

Да миришеш на куче. Обичам шампоана.

Say what you cant say.

А глухарчето казваше- хората  винаги си тръгват.

Всичко е от безсъние.

И въпреки това, ЗАЩО ХОРАТА ЗАБРАВЯТ ХОРАТА?! НЕ ГОВОРЯ ЗА ЛЮБОВ. ГОВОРЯ ЗА… МАМКА ВИ!

Търсиш, търсиш търсиш и накрая те ебат.

Приятелството бледнее пред нагона. Ми едете куро.