Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Решил съм съвсем скоро да тръгна да пътувам. Има доста места и много хора, които искам да видя. Така че, ако някой иска да се видим (Алексее), моля да се свърже с мен. Или да се научи да си вдига телефона. (Алексее) ;D Или да си прослушва гласовата поща (Мел). Или пък… знае ли някой…

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Напоследък виждам дупка.

И нищо друго освен дупка.

Помогни ми.

Никой друг не може да го направи.
Защото просто няма да му позволя.

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Днес ме питаха, какъв е смисълът на живота ми.

Казах си… това е много философски въпрос. А с годините прогресивно затъпявам. Всъщност май колкото повече задължения имам, толкова по-малко мисля за глобалната картинка. Някак ми се губи общата представа за нещата. После се замислих и в главата ми изникна една много красива песен на БТР.

И тогава се сетих, какъв е смисълът.

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

“Facing this unbearable fear like meeting an old friend”
“Time to die, poor mates, You made me what I am!”

Nightwish- The Kinslayer

А ти каза- ” е гати опрадванието”

Някои неща ти се забучват яко в главата.

Бу. ;> (знам, че я мразиш)

Да живеят мутрите!

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Днес ми се случи нещо интересно. Карам си аз с колата в дясна лента и срещу мен изкача черен джип. Мерцедес. Съответно човекът вътре започва да ми свири и да ме псува, защо аджеба не му правя път. И си подавам главата през прозореца и му обяснявам, че той е в лява лента и предимството е за мен, не за него. Следват още свирения, заплахи и псувни.  Как да е, разминахме се някак си. В тоя момент си помислих обаче… В каква страна живеем подяволите?! ЗНачи, ако някой яхне по-нови мерцедес ил иауди и особено пък ако въпросните МПС-та са джипове… и става безсмъртен. Властелинът на пътя. Царят. Всички трябва да му правят път и да му се кланят. Да ви се не видят и  умниците. Хвала на Манталитета ви. Абсолютно умишлено пиша Манталитет с главно “м”. Явно за да си пич, трябва да имаш скъпа кола и мутренска физиономия.

Аз ли? Карам си кола на 24 години.  Интересното е, че вече имам финасовата възможност да си взема нещо много по-ново. И много по-добро. Странното е, че се чувствам много добре с тази постоянно давеща се, прогнила ламя.  Защо ли? Защото ми върши работа. Колата е нещо, което служи за придвиждване от точка А до точка Б. Идеята на колата не е да показваме колко голяма пишка имаме. Въпреки, че яка кола явно е синоним на тва да си пич и тва да качваш яки мацки.

Мерси, ако мацката се качва при мен само заради колата ми… някак си не искам такава мацка.  И сам мога да си начеша хуя като ме досърби. И даже ще ми е по-евтино.

Дразнещ е този манталитет обаче. Не знам как да го нарека. Излязъл от село, взел си 10 годишен мерцедес, надул си чалгата  и край… Той е бог.

Колко е жалко. И колко примитивни ценности имаме.