10 причини … Защо трябва да ползваме фацабок? (facebook)

Author: NeMo  |  Category: 10 причини да..., Обща каТегория

Здравейте, здравейте, здравейте.

Напоследък съм се активизирал малко повече. Радвайте се, до когато можете.

И ето началото на новата ми рублика - 10 причини за…

Днескашната тема е фацабооооок! Гениално изобретение на Марк…. еби ли му майката. НЯкакъв Марк беше… Не е Твен, сигурен съм.

И така

1. Искам да имам мнооооого приятели, повечето от които не познавам или са ми далечни познати. Готино е обаче  да пише, че са ми приятели. Лайк. Лайк.ЛАЙК!

2. Искам тези мноооооого приятели, винаги да са осведомени за важните моменти от живота ми. Например  когото публикувам як, дълбокомислен, уникален  статус от рода на “Ако обичаш някого истински, пусни го да отлети. Ако не се върне при теб, значи никога не е бил твой.” Ух. Настръхах. (бел.р. - ама преди това вземи го изчукай, ей така да си знае)  Лайк. Лайк.ЛАЙК!

3. Искам тези мнооооооооого приятели да са осведомени и за още по-важните моменти от живота ми- например, кога съм пръцнал, кога съм акал, кога съм се насрал. Цвят, форма, мирис. Лайк. Лайк.ЛАЙК!

4. Искам един ден да имам бебе. И да започна да слагам негови снимки. Може още да не може да говори, но нека всииииичките ми прияяяятели да видят! Лайк. Лайк. ЛАЙК! (бел. р. Не се смейте, сещам се поне за три бивши гаджета, които го прават. Ако жена ми сложи снимка на детето ми във фейсбук ще й дам пътя!)

5.Изключително държа всииичките ми лични данни да бъдат предоставени на трети, четвърти, пети, шести, и осемнадесети лица! Лайк. Лайк.ЛАЙК!

6. Искам разни рекламни агенции да ми правят психопрофили  и да правят дедукттивни изводи от рода на това, че щом обичам да сера, значи ми трябват зелени гащи и жълта шапка. А след това да ми навират реклами на жълти гащи и зелена шапка и да ми обясняват, че това е най-новата мода сред серящите. Лайк. Лайк.ЛАЙК!

7. Искам да свържа своите телефон, гуугъл профил, скайп адрес и фацабок адрес в единна мрежа с цел 3 секунди след като пръдне някой приятел, телефонът ми да ме извести и да ме усведоми за химическият състав на субстанцията. Лайк. Лайк.ЛАЙК!

8. Искам моите мнооого приятели винаги да знаят къде съм! ЗА това си включвам опцията GPS!  Абонатът е в кенефа на ресторант Биг Брадър. И ака! Лайк. Лайк.ЛАЙК!

9. Искам разни приятели да мастурбират на мои снимки. Лайк. Лайк.ЛАЙК!

10. Искам да се напия до безпаметност, някой да ме снима как си говоря с моето повръщано, и да сложим коментар от рода на- една нормална петък вечер. Лайк. Лайк.ЛАЙК!

И така, уважаема публика- ако все още нямате фацабок… Време е да си създадете и да започнете да го ползвате активно! Вижте само какво пропускате!