Мразя заглавията (те поставятт рамки, още преди началото)

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Настъпва нов ден. Не съм това, което искаш да бъда. И никога няма да бъда.  Обичам песните ти. Но те не са аз. Аз съм Nightwish,Krypteria,Metalica,Rammstein и прочие.  Обичам възгледите ти, но те не са аз. Аз съм поданик на Пътя, направен от мен. Избора, направен от мен.  Обичам да чета какво си писала. Но то не ми звучи реално. И никога не е звучало. Защото ти имаш въображение. А аз-не. Аз имам просто цели.  Аз никога не съм бил това, което очакваш от мен.  Не мога да летя, не мога да говоря нежно, не мога да бъда принц на зелен кон.  За това, и ти спря да очакваш. А аз спрях да се надявам.  И въпреки това, въпреки всичко…  Защо не мога да спра да мисля за теб? Защо ме изгаряш отвътре? Защо те ревнувам? Защо искам да те прегърна? Защо те чувствам? Нелогично е… Но нима има нещо логично на този свят?

6 Responses to “Мразя заглавията (те поставятт рамки, още преди началото)”

 1. bk109 Says:

  Ahem,It’s Metallica you n00b :D

 2. NeMo Says:

  Пробвай ти да пишеш със 39 градуса температура ю гад ирландски (+

 3. bk109 Says:

  Хм,правил съм го!Правил съм го и с най-култовия махмурлук изпитван някога,но никога не бих направил тази грешка,не и с името на едни от големите(аппс, даже им простих за Дейв Нюстед и Сейнт Енгър). Апропо искам да изкажа невероятна признателност на собственика на еircom4**2 33** !Благодаря баце! Благодаря за това,че ползва WEP и за това,че ползва само 64битова паролка! И благодаря,че не може да захапи,че 1.5 мб/с му точа вече 12 часа ! Салют !

 4. bk109 Says:

  Уфф,мразя като липсват думи - Дейв Мустейн и Джейсън Нюстед

 5. NeMo Says:

  ХахАхАха, аз междудругото се сетих за един начин за “заобикалянае” на ключове. Ако искаш, обади се по скайпа да ти обясня. ;P

 6. bk109 Says:

  Ami,ako si prave6e truda da otgovarq6 v Skypa … (grrr)

Leave a Reply