Дан Браун…

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Обожавам Дан Браун! Всъщност, преди се бях зарекъл, да не му чета книгите, но на майтап реших да прочета няколко странички от “Цифровата крепост”, поради скука, и от тогава започна една мания… Книгата я прочетох за два дни букавлно. След това минах на “Метеоритът”, а сега съм на “Шестосто клеймо”. След него ми остава гвоздей в творечството му, а именно “Шифърът на Леонардо”.  Подобно на любимия ми автор Марио Пузо, и Браун залага на така нареченета от мен разпокъсъност. Точно когато стигне кулминативна точка в главата, той започва нова глава със съвсем друга насоченост. Но разликата е че, Дан Браун, представя няколко линий на ризвите на действието, които постепенно се приближават, докато накрая не се засекат в един динамичен и напрегнат екшън, с неочаквани развръзки и непредвидим край.0 Препоръчвам горещо на читателите на блога, да прочетат поне една книга на Дан Браун. Уникален е! ^_^

Дидо out

2 Responses to “Дан Браун…”

 1. Aleksey Says:

  Букавлно шестосто клеймо сигурно е интересна книжка. Творечството е интересно. Но може би имаш предвид Марио ПузО, авторът на кръстника?
  А линийте на ризвите сигурно също са доста интересни.
  Човече преди да се заяждаш с мен за един пълен/кратък член виж първо ти какво и как пишеш ;) Нищо лично, ти си мой човек, но е дразнещо докато четеш да има толкова много грешки (макар и повечето от бързане)

 2. NeMo Says:

  Мри ве ^_^
  Като станеш милионер, ме покани в Пловдив :D

Leave a Reply