Все пак реших да гласувам

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Мотивира ме изказването на г-н Ахмед Доган, че той държи цялата власт в тази държава. Реших да направя опит, да му докажа, че това не е точно така.Всъщност, направи ми живо впечатление, че хората около мен, които отказваха да гласуват, реагираха по идентичен начин като мен. Решихме да гласуваме.Тук идва въпросът, за кого? Попринцип, отначало си мислих за РЗС. Нали все пак, толкова много заплахи и т.н. получават, значи все пак трябва да са бръкнали в нечие здраве. Но пък после си помислих… Какво всъщност може да направят РЗС? После, случайно ми попадна една диплянка с програмата на Атака. Тази програма звучеше много добре написана, и доста на достъпен език, обаче после се запитах, какво точно реално правят Атака? За мен,точно нищо. Те винаги ще си седят в едната опозиция, и няма да могат да направят нищо. Иначе идеите им са хубави, само дето из редиците им имаше разни педофили, и настоящи арестанти. Де да знам, не ми вдъхва много доверие. За това си казах- ако ще гласувам, трябва да е за някой, който ще влезе в управлението, и който ще може да направи нещо.  И веднага в главата ми изникнаха три партии- ГЕРБ, БСП, ДПС. За ДПС, няма да гласувам, каквото и да стане. БСП и ГЕРБ са ми един дол дренки. Всъщност, не харесвам БСП, защото съм забелязал, че сегашният ни министър председател, много говори, а нищо не казва. Всъщност, повечето политици правят така, и за това не ми допадат. От друга страна Бат Бойко определено действа, и хич го е не страх да действа. НО пък защо нещо вътрешно в мен крещи, че Бат Бойко сега е, каквото беше Симен Сакс-Кобур-Готски (да, невежи ми българино, името се пише точно така), преди 8 години? Нещо ми креши, че това е просто един предизборен облик… Разни формациики като Синята коалиция и НДСВ, няма защо да ги споменавам, защото те най-вероятно даже няма да влязат в парламента, така че няма смисъл да си хабя пръстите с тях.       И всъщност, какво отсана? ГЕРБ и АТАКА. Това са ми реалните колебания. Но по-скоро ще дам гласа си за Бат Бойко. Дано пък да вземе да направи нещо… Въпреки, че ако се коалира с БСП, няма да му го простя.

9 Responses to “Все пак реших да гласувам”

 1. СкручЪ Says:

  Симеон Сакс-КобурГ-Готски би трябвало да е, но е прието да се пише без тирета => така е правилно (без тирета).
  НДСВ може и да не влязат, но Синята коалиция ще влезе. Друг вече е въпросът дали ще е с гръм и трясък, както те обещават, или ще имат най-много 12%.
  За Бойко Борисов няма да гласувам. Не вярвам, че е Супермен, какъвто медиите го обрисуват. Твърде голям популист е, а и е мафиот и (бивш) комунист. Атака пък е българското ДПС (като изключим силната мафиотизация, която все пак присъства) и е авторитарна партия. Аз за авторитарна партия никога няма да гласувам.
  П.П. Ако те интересува повече за Бойко -> http://belowtheheaven.blogspot.com/2009/05/anti-boiko-borisov.html

 2. bk109 Says:

  Като толкова искаш да гласуваш за “достойните” кандидати, винаги може да се разходиш до Перник за да пуснеш един вот за братя Галеви…

 3. NeMo Says:

  Ирландецо (+

 4. ¦•••SHERIFA•••¦ Says:

  Благодаря, че вече ми гласуваш и реално доверие ( виртуално нещо не става явно :D ) днес.

 5. NeMo Says:

  СкручЪ, виж в учебниците по история! С тирета се пише. Няма значение как е прието, важното е как е правилно! Сашко, знаеш защо използвах ирландецо :Р И още нещо към СкручЪ- ако поискаш за всяка една партия може да се извадят лайна, и лайна, и лайна… По тази логика изобщо не трябва да гласуваме.
  А към шерифа- не можах да схвна плоския ти опит за “хумор”. Пробвай пак, пък може и да успее някой да разбере. Въпреки, че искрено се съмнявам. ;)

 6. NeMo Says:

  пп извинявам се за задържането на коментарите. Аксимет е станал твърде агресивен напоследък… (:

 7. bk109 Says:

  “Сашко, знаеш защо използвах ирландецо :Р ”
  Purvo, prestani s tova “Sashko,4e mi vdiga6 kruvnoto” i 2ro… mne ne go razbrah.

 8. bk109 Says:

  O,i mezhdu drugoto,az bih glasuval za VMRO,ama kato se ima v predvid,4e nqma da vzemat mqsto v Rusenskiqt izbiratelen okrug, moqt glas 6te se razpredeli po su6tiqt na4in ako ne hodq da glasuvam (40% Gerb, 30 BSP… i pro4ie)… Za tova dnes predpo4etoh da se nasladq na praznite ot KAT(izhurki aide da vidim dali 6a go nalozhim) i se vuzpolzvah ot pulniqt rezervoar i dobroto vreme! HOOAH!

 9. NeMo Says:

  ВМРО не им зачетоха регистрацията. Иначе и на мен ми бяха най-симпатични. :/

Leave a Reply