Новоблъблъ

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Ама и аз така се отнесох. Добавил съм доста нови неща към блога, включително и форма за контакти с управата. (Някъде из дясната страна на менюто се намира). О, и да отбележа- за разлика от на Алекей, моята даже работи! ;D Пукни се! И така, серията е 4:0. Имам си тайна мечта, да си остане на 0 през цялото ми следване. Но ще видим. Има много вода да тече още. Това е първият семестър. И както една колежка от по-горните курсове ми каза пред факултетната канцелария- От семестър на семестър, става все по-лошо, и по-лошо. Но пък като се замисля в 10 клас, задачите от 12 клас по математика, ми се струваха сложни. Може би всичко е въпрос на дорасване, съзряване, стигане до определено ниво. Не че съм някакъв фантом, и така нататък. Просто искам да стана компютърен инженер. Но не искам да стана компотюрен инжетер с тройки. Защото това за мен е компютърен инженер. Това е някакво насилствено изкарване на висше образование. Станал съм супер арогантен тип май. Ама то си е така. Не може да изкараш висше с тройки, и да твърдиш, че това е висше. Пак още много време има. Още много вода трябва да изтече. Но първата капка приключи успешно. Даже много успешно. И моята скромна натура е много горда, че е завършила първия семестър с успех 5.16. Подяволите, аз в училище нямах успех 5.16… :D Както и да е. Тази вечер част от класа ни отива да пие на Елит. 12 “В” от запаса. Така се наричаме. (: И като че ли доста ни отива. И отидох вчера в един девети клас. Привидно случайно, реално заради нещо друго. И ми стана интересно, че тия хора не можеха да водият такъв диалог с Рангелова, какъвто ни е водихме навремето. Или поне повечето. Нивото пада. Блъ! Но пък Рангелова си е същата- принципна, хладнокръвна и желязна лейди, която не я е страх да обсъжда хомосексуализъм с 16 годишни. (:
Някои неща не се променят. Променя се единствено реакцията на 16 годишните. От година на година, става все по-страшна…

3 Responses to “Новоблъблъ”

 1. Aleksey Says:

  Ъъъ ник’ва форма за контакти не ти видях из менюто вдясно… аз ли съм кьорав или ти нещо се ебаваш с мойта личност? И освен това моята форма бачка! Написах си го и в специален пост (ъпдейтнах оня дет се оплаквам, че не мога да го оправя). След цялостна преинталация успях да го подкарам :).

 2. NeMo Says:

  http://nemosgate.org/?page_id=346

  Честоти за твоята иначе и Халелуя :D

 3. Aleksey Says:

  Тествах ти бъгавата форма за контакти :D По-добре си изтегли plugin-a наречен Contact form 7 и си го инсталирай и си го ползвай. Това нещо, което ти си сложил вече ми праща 10 минути писмото, и не съм особено сигурен, че го е пратило. А ти след като си на платен хостинг би трябвало да си имаш mail server, при това конфигуриран (а не както при мен) и ще ти е изключително лесно.

Leave a Reply