HIMYM

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Следващият материал съдържа спойлери от последния епизод на сериала.

Нямам думи да опиша колко нечовешки много съм разочарован от финала на този сериал.  Следя го от девет години и се чувствам  излъган. Странно как единственият човек, комуто мога да се оплача от това, изчезна от скайп секунди преди да й пиша.

Благодарско, Диди. СЯкаш 12 часа е време за лягане…

Да, това е наистина вероятен сценарии от живота. Да я търсиш години наред, да я намериш и да се случи нещо такова. Но това не е животът. Това е сериал, който трябваше да има щастлив край. Майката не трябваше да умира. Барни и Робин не трябваше да се разделят. И седейки тъпо и взирайки се в екрана, реших да проуча.

И какво се оказва?!
Алтернативен край ще бъде добавен в специалното DVD, което ще излезе еди кога си. И чак тогава схванах… Целта е била да се изкарат повече пари.
Гениално.

Няма да си купя това DVD.

Разочарован съм от  края на сериала.
Мацката беше толкова яка. КОгато за пръв път я видях на екран през май, тъкмо се бяхме разделили с онова.  И ми стана толкова готино, че тя най-сетне идва. Все пак осем години я чакаме. И си превъртах момента пак и пак и пак и пак. Беше сладко. И ми напомняше на нещо красиво, което винаги съм искал. И до което никога не съм стигал.

И да. Разочароващо е.

Leave a Reply