“обичам те” или наздраве

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Обичам те.

Две много трудни думи.
Но те определят идеята на една връзка. Винаги помниш първото “обичам те”.
И Страха. Страха какво ще ти отговорят. Обикновенно, когато човечето срещу теб не чувства същото, измисля глупави защитни отговори от типа на “о, благодаря” или “а туй то”, или “ахаааа” и подобни  диващини. Целта им? Да ти изкрещят, че си идиот. И че няма как да отвърнат с нещо повече от това на идиот. Или пък още е много рано. Или пък не си достоен за въпросната дама. Или пък въпросната дама се колебае между няколко човека. Или пък просто чорапите ти миришат и се чуди как да ти го каже по-деликатно. Причини хиляда и една. Но пък ако действително те обича, това че чорапите ти миришат няма да е толкова важно.  Въпреки, че личната хигиена е доста важна в дадена връзка.

Но както бях казал преди години, обичам да обичам обичканите обичковци. Или нещо такова.  Чудя се, дали съществува? Единстваната Жена, на която ще кажа “обичам те” и тя ще ми отговори същото. Тя е някъде там.  Сигурен съм в това, точно колкото съм сигурен, че има съдбата.  Както казах, няма такова животно.

Нека да погледнем реално на нещата. Какво смяташ, че ще стане? Ще излезеш съвсем случайно? Ще отидеш някъде? Ще я видиш. И времето ще спре. Ще говорите цяла нощ. Ще откриете колко много общи неща имате. На сутринта ще я заведеш да види Изгрева и ще я целунеш. На ти сродна душа.

На ти гъз.

и всъщност… знаеш ли коя е най-голямата лъжа на света?

Тези две думи, изречени от уста.
Обичам те. Това са двете най-красиви думи, които можеш да видиш в нечии очи.

И все пак…  може би просто краката ти миришат.

Leave a Reply