Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Искам да ти разкажа нещо.

Свети Валентин…

Нямам с кого да празнувам.

Празнувал съм го 1 път през 2012-та.

Имаше снЯг.

Беше дълбок.
И закот съм тъп, не си изкарах колата, а тръгнах с такси. Бях си приготвил 100 лева за вечерта.
Исках да си направим снимки. Бях тъп и си взех фотоапарата . Купих й цветя. И подаръче. Тя също ми подари една чудесийка.  Помня текста… Завършваше със “… благодаря ти, че те има”. Което беше глупаво, защото аз нищо добро не й донесох… Закот намирисвам.  Е, вече се къпя де… Ама.. И слязох от таксито, отидох за цветята и БАМ! Фотоапаратът ми го няма! Втори фотоапарат изчезна по предназначение! Мамицата му шибана! Върнах се да го търся, звънях на таксимтеровата компания, казах номер ана таксито… Ни лук ял, ни лук мирисал. Мамицата ти грозна… Тъй де. Отидох при нея. И си прекарахме много красиво. Ходихме на кино. Гледахме някакъв тъп романтичен филм за една мацка, която беше си загубила паметта. Аз па си мислех- кога ли ще свърши, за да излезем и да я бутна в снега. щого беше яко! В край на крайщата май аз паднах в снега… Не помня точно. Но се прибирахме пеш.

Мноо яко си прекарахме, междудругото.

2013-та другата мацката каза- ми аз ще си ходя у моето ГРАД. (edit: така по-добре ли е? ) ;D

и аз си викам- ми хубу, ходи, ебал съм му майката.

Но пък от друга страна… от няколко месеца имах нов фотоапарат… И някак си бях доволен, че госпожицата имаше други планове за свети валентит, защото… не исках да пренасям още един фотоапарат в жертва на тоя шибан празник.

2014-та, ще стана в 6 часа, ще се изкъпя и 7 часа ще изляза да бачкам. Като всеки ден. Бал съм ва у влюбените. Аз ся съм дебел. ;)

2 Responses to “”

  1. Слънчо Says:

    У моето село?!

  2. Дидо Says:

    Хубу де. Град. ;>

Leave a Reply