Как да либиш жинЪ

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Днеска се замислих от кога не съм правил секс.

И ме хвана срам.
Дето имаше една приказка - вече ме е страх да не са го променили…

Здравей, Слънчо.
От последното ми нещо, което можеше да се оприличи като връзка минаха около 5 месеца, няколко несполучливи опита с няколко тъпо жена, което трудно решаваха какво да закуси, камо ли пък какво искат от живота, както и много ядове.

Общо взето, времето ме научи на няколко основни правила при жинътъ.

1.  Жената НИКОГА не трябва да бъде притискана. Трябва с леки манипулацийки да я оставиш да избере това, което ти искаш да избере. (За тва ти трябва магьосническа степен по либене)

2. Жената винаги има право, защото разполата с необоримия Довод. (Защото така!)

3. Жената. Сутринта може да е слънчева, по обед да е ноемврийски дъжд, вечерта да завърши със снежна декемврийска виелица. (И всичко това през октомври).

4. Жената е недоволна от това, че е доволна. (Защота така!)

5. Жената кърви по 1 седмица всеки месец и не умира. На такова животно не мо`е му се верва. Винаги си имай 1 на ум. И 1 под ум. Абе и едно над ум ще е перфектно.

И все продължавам да се чудя, дали са го сменили? :D

Според Крис, може би вече трябва да разширим хоризонтите си. Няма да напиша какво точно каза той, защото може да обиди едно съсловие от жени, дето  е по… нещо си.

И искам да кажа на поредната мацка, която си подигра с мен, защото вече ви става навик - пиленце, другия път имай смелостта  да ми го кажеш  в очите. Ич не ми пука, че никога няма да го прочетеш това.  И може би е добре, че не си дигаш телефон, защото ако ти кажа всичко, което мисля, има вероятност да скочиш от някъде. Но да знаеш, че идеята беше много обещаваща. Имаше нещо в теб… Глупава жена.

Слънчо, може да не сме имали перфектните взаимоотношения, но ти винаги ми казваше нещата в очите. Което беше хубаво, защото имаше топки да кажеш нещата такиа, каквито са.

ТОку що казах, че старото ми гадже е имало топки… Да са шибам… НЕ трябваше да издавам тази тайна. :D

И малко ми е странно, че те меся точно теб в това изказване.  Всъщнст, знам защо.

С теб съм имал най-прекрасните и най-ужасните моменти евър.  Може да беше само 6 месеца, може да не беше както трябва, може да беше грешно, но някои неща винаги ще останат. Въпреки, че ти така и не са научи да разбираш моята сантименталност. И съм почти убеден, че си изхвърлила онова листче.

И все пак, като говорим за теб, Слънчо, мога да кажа само четири думи- ти, ти и ти.

За тези, които не са схванали, сравнявам Слънчо с онова, дето ми стана гадже за малко и се оказа баси тъпото животно.

Не че имам право да сравнявам така хората…

Абе, еби го. ;>

Leave a Reply