Спряха StarFm в Русе

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Долу-горе от както съм си взел колата, от тогава съм редовен слушател на Радио StarFm. Класиката в рока, както му казват. И от близо 4 години, това радио е незаменим мой спътник. Когато вляза в колата, първата ми работа е да запаля, а след това натискам 103.9. За съжаление от няколко дни, въпросното радио не се лови на територията на град Русе. Отначало си мислех, че това са технически проблеми. После реших да им пиша. За моя голяма почуда, получих следния имейл:

Здравейте, Дидо,

Липсата на сигнал в града ви не е случайна. За съжаление промяната е окончателна и няма да можем да сме “заедно” ефирно :( Ето и решението на СЕМ http://cem.bg/download.php?id=4281. Надяваме се да иматe възможност да ни слушате онлайн и да не загубим контакт.

Много, много съжаляваме :(

Поздрави, Екипът на Star FM

Като съответно пичовете от радиото, бяха приложили документа с решението на СЕМ.

С ужас установих, че има някакво ново радио с името България Он Айр или нещо такова, което буквално е изсмукало честотите на СтарФм. Премигнах глупавото. Значи, може да има амнайсе чалга радия, амнайсе техно радия, амнайсе “денс” радиа (съвсем умишлено го поставям това в кавички, защото истинската денс музика е мъртва от 15 и повече години), обаче не може да има 1 нормално рок радио?! Толкова ли се профанизира аудиторията?! Как е възможно да се допусне, че за да чуваме класиките на Pink Floyd, Queen, Guns, Scorpions, AC/DC, Metallica  и още стотици рок и метал велечия в колите си, трябва да си ги записваме на флашки?! Не, не и не!

Благодаря на СЕМ, че ни отнеха радио StarFm на територията на Русе! Благодаря на СЕМ, че ни отнехте единственото нормално радио! Да живее чалгата! Вива на профанизацията!

Благодаря ви, СтарФм за многото приятно изкарани вечер с вашето радио. И помнете винаги кои сте! И опитаите отново! Не се отказвайте! В Русе има кой да ви слуша!

Ваш верен слушател,

Дидо

edit: четох за програмната схема на въпросното радио България он Ер

Музикалният облик се формира от любимата на няколко поколения музика – българските и световните рок хитове от 80-те, 90-те и до днес, умело съчетано с поп музика.

ъъъ хелооу? За това си имаме Шлагер Радио и Радио 1.  Имахме си 1 чисто рок радио.

8 Responses to “Спряха StarFm в Русе”

 1. valentin Says:

  НЕ ЗНАМ КОЙ Е ИНИЦИАТОРА НА ТАЯ ГАДОРИЯ , НО СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ ЩЕ СИ ПЛАТИ !!! СКЪПИ ,ЛЮБИМИ , ОБИЧАНИ ,РОКАДЖИИ , ДА НАСОЧИМ МИСЛИТЕ СИ КЪМ ДЯВОЛСКОТО ИЗЧАДИЕ ,КОЕТО ИМАШЕ НАГЛОСТА ДА НИ ПРИЧИНИ ТОВА !!! НАСОЧЕТЕ МИСЛИТЕ СИ . ,,ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТО ГАДНОТО КОПЕЛЕ , БОГ да го НАКАЖЕ “

 2. valentin Says:

  СКЪПИ ,МИЛИ ,ОБИЧАНИ РОКАДЖИИ !! МРЪСНОТО , ГАДНО И…Т .Н,КОПЕЛЕ ЩЕ СИ ПЛАТИ ! НАСОЧЕТЕ МИСЛИТЕ СИ ,НЕКА НАСОЧИМ МИСЛИТЕ СИ БСИЧКИ РОКАДЖИИ НА РУСЕ ,ДА УНИЩОЖИМ НИЩОЖЕСТВОТО ,ПРОТЕЖЕ НА ДЯВОЛА !!! ,ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТ ОНЯ ,КОЙТО ВЗЕ РАДИО СТАР ФМ ОТ РУСЕНЦИ , ДА СЕ ПЪРЖИ ВО ВЕК И ВЕКОВ В ОГЪНЯ ГОСПОДЕН ; АМИН !!!

 3. NeMo Says:

  Попринцип, не съм толкова краен, но перфектно те разбирам!

 4. Eddie Says:

  По-скоро ако може да се разкарат по някакъв начин гнусните чалга радиостанции, които заливат Русе с помия. Има протести за какво ли не, а пък на тази простотия никой не обръща внимание…

 5. NeMo Says:

  Ами това е, защото по-голямата част от аудиторията под забавление разбира по цяла нощ на чалготеки- пиене и секс секс и секс. Що да протестират за нещо, което им харесва? Чалгата не е нищо друго, освен порно. Но на хората им харесва. Жалко е.

 6. Martin Says:

  Който спря СтарФМ е гнусно копеле, нищо хубаво не му мисля.

 7. porko Says:

  Доста мангизи са си сменили мястото,за да се случи това.Дайте да се преместим на някоя чалга честота,че да я окупират нея и да се върне Стар ФМ.Ще повръщам,ама ще слушам само да се върне Стар ФМ и да си го слушам на работа и в колата.Поздрави за всички Старефемаджии.

 8. NeMo Says:

  Аз продължавма да си вярвам, че някой ден отново ще го чуем в Русе. Дотогова… Трансмитер и музика от вкъщи…

Leave a Reply