_)_

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Да иба и романтиката ви да иба. Баси якото. Намерила си пич. Йес, Йес, ЙЕС! Заеби си старите хора. После като те заебат тебе, ще ни търсиш. Мастурбирай си сама. Курва.

Кво било да имаш гадже?  Да си жаден в 6 часа сутринта и да пиеш вода. Наздраве. ЙЕС. Очите ми сълзят. Мамицата им. За кво са ми очи? И без тва ги крия зад очила.  По душа не съм очилат. Битието обаче говори друго. Шибани сини кръгове. Махна ли ги, приличам на пукъл.

Разказвай ми случки от миналото си. Кога се еба за първи път? На 12?  Модерно, модерно.  И пак те няма ш та…

В една влакова композиция, било баси ташака да си локомотив. Особено мъжки. (Интерпретация). В крайна сметка, свириш от удоволствие.

Имаше една шибана програма със сокети. Едни хора ми размятат пари за нея. А аз нямам време да я довърша. Ш са еба.

Да работиш е пич. Ама супер много ви поникнаха работите на всички. Няма никво уважние. Само пиене. Ебане. (Ударено Е) И курви.

Познавах една луничка, на която виках глухарче. Сега пак я познавам. Ама няя нищо общо с глухарче.

Познавах мацка, на която посветих въздуха в една сграда. Еби го. И тя по гаджета хукна. Да сте живи и здрави. Да ви са живи и здрави пичовете. На всички.

Никога не съм си заебавал приятелите заради жени. Тва е една от главните причини да се карам с жените. Както и че не съм ревнив. Което е много странно.Путка му матера

Последната ми приятелка ме е заплашвала с бой и заради двете.  Щото в света на жените, гласно ревността е баси хуя. Обаче когато някой ги ревнува си се радван наум. Йес, тоя шибаняк му пука за мен и е готов да откача заради мен. Хелооооу, лейди - яж ми хуя. (тва не съм го казвал на Яничка!) (не съм си го и помислял!!!!!)

Мисълта ми е… ревността е глупаво чувство.  А приятелите са тия, които трябва да ти постелят, когато няква шибана ку*ва те зареже след амнайсе години заедно. Ся ш питаш, що цензурарам? От уважение към Пича. Щото е Пич.  И се радвам, че го познавам. От цял месец го мотая, че ще ходим на фитнес и още не ме е наритал. (Аз не бих издържал толкова ;D).

Защо в шибаните любовни песни се пее предимно за сини очи? Да ми ядат куро.

Кажете ми ся, жени - кво е да ви сърби там дето не ви сърби? И да се чешете по дупките? Обезкосмяваш ли си дупето?  Романтичен въпрос като за първа среща. Определено се запомня.

Гениално. Пиши, шибаняко. Докато ти се подпалят ръцете. Мноо се дразня на такива ,дето си носят лаптопите на лекция и чаткат. Баси, бързите! евала. Някой да им направи свирка, някой да им направи свирка! Нокитте на ръцете тряя се режат! И на краката. Понякога трябва да се бръснеш. При по-добър късмет, може даже да си изпереш чорапите. (Мне, отидохме твърде далеч).

Аз съм този ,които обича да се разхожда сам в мъглата.  Когато си затвориш очите и разбереш ,че знаеш пъта на изуст. Странното е, че го виждаш даже със затворени очи. Кажи ми 6 шибани числа. Ако станем милионери, курвите ще ни се радват повече. Пич без пари е лайно, лайно с пари е личност. Не помня къде го бях прочел. Но е вярно. И скъпо.  Представи си жена, която те гледа в очите. И в погледа й не четеш жажда. Нито игривост. Нито изумление. Нито еротика  от типа - ам ся кво ш праим? Представи си жена, в чийто поглед четеш  интерес. Жив. Здравей, имагинерна единицо.  Царица на комплексната равнина.  Владетелко на Нивга-Нивга Ланд.  Любовта е мит, породен от старанието към секс. И въпреки това… дали?

Какво ш ва еба е любов?  Да се водиш от чувството? Да правиш разни глупави неща без причина? Да си мил? Винаги на разположение? Да й дадеш да разбере, че може да разчита на теб? Да се събудиш в 3 часа, да си помислиш за нея, да се усмихнеш и отново да заспиш? До подскачаш мислено всеки път, когато я видиш? Да си търсиш “случаен” път към нея? Да, да и да. Това е път към установяване на еднолична власт и носоводие.

Хората казват, че чувстваме със сърцето. Не знам от къде е дошла тази метафора. Може би от студенината и пронизващата болка, която изпитваш в гръдната област, когато тя те преебе. Химия. Никога не съм бил добър по химия.

Да миришеш на куче. Обичам шампоана.

Say what you cant say.

А глухарчето казваше- хората  винаги си тръгват.

Всичко е от безсъние.

И въпреки това, ЗАЩО ХОРАТА ЗАБРАВЯТ ХОРАТА?! НЕ ГОВОРЯ ЗА ЛЮБОВ. ГОВОРЯ ЗА… МАМКА ВИ!

Търсиш, търсиш търсиш и накрая те ебат.

Приятелството бледнее пред нагона. Ми едете куро.

Leave a Reply