Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Веднъж на две седмици. Колко ли да съм изпаднал. А някога пишех по два пъти на ден. Може би вече нямам какво толкова да кажа, защото животът ми стана твърде скучен. Или може би точно обратното. ;>
Исками се да си оправя зъбите. Някой ден и това ще стане.  Един мъдрец един некадърно сглобен от старата ми зъболекарка и един, който сега се обажда и иска да се чуем.  Някак си не съм особено голям фен на идеята. Но кой ли ме пита?
Скоро ще отида да си взема една mp3-ка, защото  никой не се отзова на обявата ми, че търся яки мацки да ми теглят колата. Бях безкрайно зачуден от това. Но как да е. Взимам си мъпътри,  слагам си го на ушите и се преобразувам отново в пешачно превозно. Бензинът вече гони 2.80 на литър. Това е просто брутално.  И доста изкуствено, след като в някои страни струва по 7-8 цента на литър.  Да живеят лицензите, акцизите  и амнайсехилядите процента надценка.  Е, има си и добра страна де. Някои хора ще спрем да караме, респективно въздухът ще стане малко по-чист…. Или пък не.  Времето ще покаже. Но едно е сигурно- яко криза, смело напредваме към идеята за инфлацията.Някак си вече започвам да виждам момента, в който един хляб започва отново да струва 500-600 лева, както преди 15-тина години. И пак- времето ще покаже. Въпреки, че честно казано не съм оптимист.  То ми е присъщо. Някак си виждам как съвсем скоро САЩ и Иран ще се сдърпат, ще се взриви нещо ядрено, а от Иран ни дели само едно Турция. Реално дори и просто САЩ да ударят прословутите ядрени обекти, то пак ще се отдели радиация.(естествено никой не го споменава) Но пък какво ги бърка тях? Нали са надалеч. Ние простите да го ядем. Някак си не вярвам обаче Иран да има ядрено оръжие.  Може да съм твърде лековерен, ама и Либия нали беше пълна с биологични оръжия? И к`во се оказа? Че не е баш така. Всичко идва от тъпия петрол.  Светът е на крачка от тотална война.  А оцелелите ще ловуват из горите и ще палят огън по поляните. Трудно мога да повярвам, че след една ядрена война, нещо ще оцелее де. А да пази Господ, точно това се задава май… Така сме създадени- с идеята за самоунищожение. Тъжно е. Защото бас държа, че на повечето от нас ни се живее. Но както историята неведнъж е показвала, ние простите хорица ще паднем първи… Да живеят пишкомерите. Защото в крайна сметка всичко опира до едно- на кого му е по-голям. Вземете се кастрирайте!

Leave a Reply