Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Те ми казаха- пиши.  Не мога да го правя по поръчка. Много мразя тия конкурси за пари с предварително зададена тема. Рекламна тема. Например- разсъждавай върху рекламното мото на дадена компания. Звучи отвратително. Както правилно знаете, мразя комерсиализацията. До сега не съм го завявяал в прав текст, но днес реших  да го направя.

Наблюдавайки готините цени на бензина и установявайки, че ГО-то ми изтича съвсем скоро, реших- ще си наема яко мацка да ми тика колата и ако ме спрат от КАТ ще им давам да си поиграят с мацката. Какъв сексист.  Може да са няколко яки мацки. (: Другият вариант е да си изкарам старото колело от мазата… Но съгласете се… Варинтатъ е алогичен. След като може колата ми да я тикат яко мацки, защо трябва да меся двуколесно превозно средство… Мнееее. И така ще си впрегна две мацки от пред и две отзад и потегляме. Екологично чисто. И няма да пълня бензин по 2.60 и няма да плащам 200 лева годишно по застраховки и още сумати пари по поддръжка. Сега само трябва да намеря съответните доброволки. Ако има яко мацки, които ми четат блога (а те са няколко), моля свържете се с мен по скайп и подайте молба за кандидстване. Имате избор между длъжност: Претиквачка (съответно отзад) и Магарица. (съовтветно отпред), като и в двете дължности е включена идеята за отвличане вниманието на полицаите, ако вземат да питат какво подяволите става.  И внамавайте- търсят се ЯКО мацки. Ако сте просто мацки, не ставате.

Другата революция, която мисла да направя е, да се науча да летя.  За целта ще ми трябват няколко мацки от типовете пиленце и патенце. Внимание- кокошчици не се приемат! Кандидатурите отново да се подават по скайп.

Боли ме зъб. Искам нежна мацка в бяло.

За съкровенни мечти питаш? Две силни слушалки, и плеъра, съчетани с яко рок и метал и напред по улицата. На колко години станах, мечтите ми още са тийнски. Но нищо не може да замести хубавата музика. (=: Да живей!

Leave a Reply