Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Привет.

Не съм се мяркал от известно време.

Не е важно. Надали съм ви залипсвал особено много. В тоя поуст, искам да кажа на Мел, че е пич. На Пуфи, че ме радва и на себе си, че съм най-пичозен- гръмнете се. :D (Не, по-добре недейте).

Тази вечер приключи едно търсене, което тече от лятото. Най-сетне намерих песента, с която ще ви зарадвам отдолу.

Абе, звучи малко изсмукано от пръстите. Общо взето, пътят пред мен е чист.  Направих нещото, което ти Мълчаливке, още нямаш смелостта да направиш. Преди няколко вечери ми каза, че нямам смелостта да го заява публично- е, заявявам го: Продължавам напред. Вече абсолютно нищо не ме задържа никъде. Ти си на ход. (: Искам го в писмен вид.

Интересното в нещата които пиша е, че целият пасаж го разбирам само аз. В случая, за да разбереш какво съм искал да кажа, трябва да събереш трима човека. И пак няма да си какво точно говоря в пасажите, неотнасящи се за други хора.  Което е забавно.

Прибрал съм си в гаража един пакет кренвирши. И всеки ден храня едно малко сиво коте. Което като ме види и започва да мяучи заедно. Чак да ти се скъса сърцето.  Всъщност с това коте, не се запознахме по най-добрия начин. Няколко вечери подред (или сутрини… ), когато се прибирам, то изскача от канала бягайки панически. Доста време се чудех- малко коте ли е, или голямо мишка. Коте се оказа. (: И е супер сладур! Това не знам защо го написах.

Та, ето и песента

Забележи как казва прррррууууус

;D

Leave a Reply