Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Ако истински желаеш нещо.  ако истински искаш да си до някого. Ако действително си готов на всичко за него. Бори се! БОРИ СЕ! Б О Р И   С Е ! Ако целият свят е срещу теб. Ако се чувстваш изоставен. Сам. Дълбоко в собствения си ъгъл- студен, и обвит в тъмнина. Усмихни се! УСМИХНИ СЕ! У С М И Х Н И  С Е !  Няма такава опция като нерешим проблем. Няма война, която да не може да бъде спечелена. Няма усмивка, която не може да бъде дадена. Няма любов, която не може да бъде споделена.  И когато действително ти пука за някого, си готов да го обичаш дори и от разстояине. Толкова близо, и същевремнно толкова далеч- зад преградата от чувства, зад фразата “просто приятел”, зад несигурноста на погледа. Трудно е. Истинско е. И толкова животински болезнено…

2 Responses to “”

  1. bk109 Says:

    Ahem, “Няма война, която да не може да бъде спечелена.” Ето някои примери - Афганистан,Виетнам,Афганистан(Ръшън вържън),Ирак,Израел С/у куцо и сакато,Алжир,Френските изцепки в Индокитай, Убунту С/у Федора ,Кореийската (технически може да бъде спечелена,но на победителят така ще му се такова здравето,че шъ е Пирова победа)

  2. bk109 Says:

    Ahem, “Няма война, която да не може да бъде спечелена.” Ето някои примери дето лееееко ти подкопават изказването- Афганистан,Виетнам,Афганистан(Ръшън вържън),Ирак,Израел С/у куцо и сакато,Алжир,Френските изцепки в Индокитай, Убунту С/у Федора ,Кореийската (технически може да бъде спечелена,но на победителят така ще му се такова здравето,че шъ е Пирова победа)

Leave a Reply