Хелу/оин? WTF?!

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

    Отивам онзи ден до училище, и гледам в прословутия Тъмен коридор, пълно с разни децурлига, високи долу-голе, колкото краката ми, облечени в разни малоумни костюми на вещици, таласъми, а едното даже беше с чарщаф на главата… Стана ми много странно, като взеха да ми обяснявах, че празнували Вси Светий… Или пък точно тази вечер, Кокито ме вика до у тях, изядохме чипса на сестра му (да, за Бога, имам пво да ям чипс веднъж годишно!), и след малко се изсипват цяла банда хлапета, на чело с въпросната сестра, и те облечени по-възможно най-абсурдния начин… Абе къде живеем бе?!  Как се развиват днескашните хлапета по дяволите?!  Аз като бях малък, ходехме да сурвакаме за Бога! Защо по Коледа, и по Нова година ми идват  на вратата разни мургави представители на отсрещния бряг, а на разни измислени и ненаши празници, идват дечурлигата? Не ми се струва особено нормално… Но кой ли ме пита мен, какво е нормално? Аз съм традиционалист, и никога няма да ги възприема тези… ъъъ западни празници? Ако може да се нарече празник де…  Но както и да е. Ели е в Русе! И даже си поговорихме!  Тя поне намери време за моята скромна натура. (+ Явно не й е пълен графикът, и даже й е останало време да си поговорим.  Аз пък имам някакви курсови задачи да правя другата седмица… Въпросът е, кога? Мързелът, е велика сила, но вече наистина трябва да се започва, че работата сериозна. Ще ми се разкаже играта по време на тазе сесия… А тя вече ми хлопа на вратата… Само още два месеца…  Това е доста объркан поуст. Обичам ви. (+ Сбогом…

 

Пошегувах се, още съм тук! Не може да се отървете толкова бързо от мен. (: Искам да благодаря специално на Кари, Зузи,Крис, Надя, Теди, Иив, Шеметчето, Джонел, че ме карат да се усмихвам. На Бисер, Васко и Миро, които са най-забавните типове, на които попаднах в тези общежития. А, и на Лени. На нея, защото ме кефи. :Р На другите… Абе, и те ме кефят.  О, да не забравяме Ванката и Владо, и Кокито… Не бе, просто се фукам колко приятели имам. :D

Изчезвам вече, че имам курсови задачи. (:

4 Responses to “Хелу/оин? WTF?!”

 1. Анонимен Says:

  Защо не вземеш да се образоваш малко? “Западен” празник? Вси Светий е християнски празник, и доколкото са ме учили в училище мен, това е официалната религия тук? Това, че от запад тръгват по-специфични начини за празнуването му е съвсем отделен въпрос. Ама точно заради такива “традиционалисти” (в превод: коне с капаци) тая държава си стои на едно място - защото всички ви е страх да приемете нещо ново.

 2. NeMo Says:

  1) Не си се представил/а
  2) Грубо е да ме оприличаваш на кон. Никога не съм се оприличавал на кон. Познаваме ли се, че намираш такава прилика?
  3) Явно ти си много грамотен/а, и този блог не е за толкова грамотни хора като теб. Явно не покрива стандартите ти. Изчезвай в някой по-грамотен блог в такъв случай. :)

  пп Съдейки по ИП адреса ти, си в Германия, така че какво точно ти пука? Или говориш за Германия, че са с ограничено мислене? Или пък се криеш зад прокси? (:

 3. Анонимен Says:

  Не, не съм зад прокси. А фактът, че веднага се хвърли на защити “какво ти пука на тебе”, “изчезвай в по-грамотен блог” (кога пък споменах грамотност?!) показва доста красиво как не можеш да защитиш собствените си мисли с един елементарен аргумент.

  Нали затова ги пишеш тези неща - да ги чете някой и евентуално да коментира?

 4. NeMo Says:

  Да, прав си. Извинявай. Реагирах прекалено остро, но не беше ти виновен, а страничен фактор. Моите извинения за случилото се. :)

Leave a Reply