Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Йе! Още по-известен съм! Още веднъж бях споменат от дъ дарк сайд! Това е възбуждащо яко!И този път беше използвано името ми! Отиде мониторът :D  Всъщност, кефи ме, когато то ме споменава. Защото то е то. Тя де. Тя. Тя е. И има кинжка. Omfg. А аз си мисля да ходя в София в края на месеца… Вече ме е страх. То има книжка… И по всичко личи, че не го е страх да я използва… :D Тя де. ТЯ! Секси тя! И по повода за книжката Й, едно клипче посветено на…. жените с книжки!

Enjoy and remember… Just FUCK IT! ;D

пп- милите хора от ютъб, за чиято сексуална ориентация не съм сигурен, не позволяват да се емммебдва клипът ;D значи цъкваш два пъти на него, и почваш да се възбуждаш което и да си :D

3 Responses to “”

 1. gasmask demon Says:

  Щъ дъ те убия! /с положителни емоции/ Чудя се дали да съм на кеф, ‘щото съм ту шекси фор йор парти ;р или да започна с аргументите - да, жените са сакати шофьори!
  Ако дойдеш след 28-ми мога да ти покажа колко точно хаха Ениуей, стига сме си правили реклами, накрая моите “многобройни” читатели ще се изнесат да зяпат теб и ще стане съвсем скучно в утробата.
  Не, чакай, то и сега е скучно. Ем, до’ре де, пак щъ спомена, “ама друг път” -както казват из българските архивни филми. Ся тъкмо се отлепвам и нема за кво да се оплаквам, освен може би, че ИСКАМ ДОМАКИНСКА ПОМОЩНИЦА или поне чистачка, аз другото го оправям (веднъж в месеца).

 2. NeMo Says:

  Това звучи добре. С помощницата де :Р Дай по-скоро да е няква робиня. ;D И ще си я делим :D А иначе около 28-ми ще да е като че ли :Р Уи шалл сии ин тайм шифор такъв ;D И все пак смятам да си отварям очите на 32, и ушите на 64…. За всеки случай ;D

 3. gasmask demon Says:

  О, ще трябва, наистина : D
  А робите не си ги деля, те са си само и единствено мои. Винаги са около мен, моя милост, най-прекрасното същество на Земята и Вселената като цяло - тяхната Господарка.
  Затова искам да е просто прислуга :д

Leave a Reply