Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

За известно време бях спрял блога. Защото бях започнал да изглеждам твърде жалък дори и в моите очи. Което си е постижение.

Сега си седя пред компютъра с кофти настинка, чаша чай в ръце и проклинам идеята, че от два дена не съм ставал от леглото.  Не мога аз така. Трябва да правя нещо.

Честит осми декември на всички бивши колеги и колежки. Наздраве кучки, мъжки курви  и пияндета!

Сега като се замисля, съм празнувал точно 3 пъти осми декември. Първият път беше най-готино. В първи курс. Биско и компания. Къде отидоха тези хора… Вторият път беше четвърти курс. Тогава ме бяха уредили на едно място с някаква толкова надута мацка, че просто нямаше накъде. И когато все пак събрах смелост да й предложа да излезем, тя ме изгледа като някаква муха и каза- да бе… Деба и курвите. А третият и последен път беше миналата година.  Тогава пък беше първият ни скандал с тогавашната ми приятелка. Значи от три пъти, едно добро прекарване. Можеше да е и по-зле. Поне имаше едно добро прекарване! ;P

Тази годинА? Ми вече съм дипломиран. Не става. ;> Абе, не че не става… Бях си наумил да ходя в Стражица при Тонка, ама не мога да мръдна от леглото.. Деба. Нищо, здраве да е.

Наближава Коледа.  Но има време и до там.

Мислех си. И се чудех.

Има баси педофилското излчъване. Ама си е ОЗИ!