Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Няка си ми беше тъпо. И ще продължи да бъде.

Видиш ли, нормалните хора, откриват половинките си до към средата на двайсетте си години.

Аз още не съм.
Но май вече не ми и пука. Дотегна ми да те търся. Догуша ми дойде ми да те сънувам. И да те викам. Ти не съществуваш. И това е аксиомата на която се гради битието ми.

О, колко трагично. Ама аз съм бил цял драматичен актьор. Дайде ми оскара, дайте ми оскар!
НАпример, онзи ден попаднах на ето тази песен. Не знам как се е озовала във флашката ми, но си я въртях и въртях и въртях. И се сещах за теб.

И след като доста време се садвах, се сетих нещо интересно… Според теб нашето време отдавна отмина. Сад бът трю.

Нещо ново?

Аз вече не закъснявам. Невярващите могат да питат госпожица Гаджето ми е в София и щото е толкова далеч толкова много го обичам. Но пък тя закъсня. :D И всъщнст аз пак излязох виновен. Защото винаги съм бл закъснявал и тя не очаквала, че ще дойда навреме и за това закъсняла. ДЪ фуя… Жените не са като хората… Но пък ти можеш да пееш. Пей, Диди, пей!  Болка моя, живот мой, несериозно същество, което предава компанията! ВИнаги заета. Нещо ново? Ако някй иска да си уговори среща с Дидка, го прави спонтанно пред два катастрофирали автомобила и го прави 60 минути преди срещата. После някак сие озовавате пред Чайна Сити 2 и гледате някво секси бельо. Това е друга история.

Относно ретроспекцията. Ми това е глупав начин да се върнеш към миналото. Искам нещо чисто ново. Въпреки, че новите много упорито бягат от мен. Може би защото съм баси неотразимия.  Например имаше едно Тони. И нали супер много си бях паднал по това Тони. Тя бачка на едно място. Примерно. И да кажем няколко пъти седмично ми се налагаше да пазарувам при нея. И не щеше да си дава номера. Деа! Накрая я попитах- ти официална покана ли искаш? И тя- да! И аз й написах договор за покупро-продажба на номер. Нали едната страна беше Як пич, а другата- баси якат амацка. Примерно. И тя много се засмя, каза че е оригиналон и ми даде номера. И нали обадих й се няколко пъти за да излезем, обаче то тва порклетия все отказваше. Накрая схванах от къде духа вятъра и спрх да й звъня. Глупави жени. НИкога не си казват направо. ;/

Защо пиша в блога си колко съм смотан ли? Ми от къде да знам. Може някое яка мацка да ме види и да ме съжали. :D

А Дидка каза- виж Тед кога си намери. След 8 сезона. Блък.