Море, ден 1

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

От общо два. ;>

Уж нямаше да ходим. После някъде към 12 реших, че ще ходим.  И тръгнахме. Импулсните решения са доста интересни. И тръгваме си ние с кака Сийка, чиито бензинопроводи леко така текат, чиято задница всеки момент ще се срути и която на моменти губи мощност. Без идея къде ще спим, без идея дали ще пристигнем живи. Е, казах го на момчетата де.

Реках- момчета, може да спим у колата.

И те- ми ок.

Тва за вероятността от бум им го спестих. Не знам  що.
;D

ПО едно време минаваме ние покрай РАзград и звъня аз на Алексей. Звъня 1 път. Втори път. Трети път. Четвъти път. Пратих смс. След 10 минути опити за се свържа с него, реших че е умрял. И си продължихме по пътя. Скърбихме за него 3 минути и 41 секунди. След това си пуснахме музика.

Във ВАрна беше пич. Видяхме се с пич с кодовото име Гриша. Но по-важното е, че се видях с Малкото Зелено Трамвайче, на което казавм Ан. Тя се представя като Свет. Но Мел, Иив и Джон ще ме разберат.  ПОнякога забарям истинските имена на хората.

То пък защо казвам “беше”, след като още сме там. Крис е надул някво грътско. Всеки момент ще му се случи случка. На чалга нося само ако има яка мацка наоколо. Въпреки, че тогава ми е трудно.

Сутринта мисля да ходя да снимам изгрева. МИслех да стана  в 5. Но Крис обеща да навие алармата за 4. Просто да си знаем, че е 4.

Неделя, 4:01

Кристиян умря.

Още не съм изкарам снимките.

Сигурно утре ще и кача. Най се кефя на снимките със Свет. И снимките на които летим пред катедралата.

We`ll see ;P