Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Когато миналото не те оставя намира… пръдни. Миналото е назад, задникът ти също.  Ароматизирай го приятно.

АКо все пак миналото не иска да те остави, значи миналото ти обича лайна.

Ако миналото ти обича лайна, се запитай - обичам ли аз лайна?

Най-вероятно не обичаш. Точно за това е минало.

Ако миналото те преследва, не се обръщай. Защото животът е магистрала, а на магистрала движението в насрещното се наказва с големи глоби. (Е, ако си голям пич с БМВ или Ауди последен модел, това няма да те лови. Глобите са простосмъртни ;D)

Ако все пак се обърнеш, знай, че настоящето  много те обича и винаги ще те държи за ръка. (въпреки, че ако си голям пич, значи имаш пишка.. а в момента говоря, че аз ще те държа, така че да приемем, че се жена).

Еби му майката, жена си. ( Не че не бих държал и мъж за ръката, обаче… жената е нещо друго. )

Нямам нищо протв гейовете. ПРосто не сикам да ми се врат пред очите.

Даа, явно ако държа мъж за ръката, ще трябва да си затворя очите…

Обаче да си затвориш очите пред такава Заплаха е… лош избор.

ОСобено, ако опасността е плътно зад теб…

Тогава тряя си затвориш дупарата.

И как успях да обърна нещо, което трябва да изразява подкрепа в беседа за гейовете? Деба!

Е, поне знам, че когато го прочетеш или ще се усмихнеш, или ще  ми се нацупиш. Ха… Има вероятност да се нацупиш.  Чудя се дали да рискувам… Абе да. Я ми подай ръка и ме погледни с онези очи, които си менят цвета според настроението ти и ми кажи, че съм мъртъв, пък тогава ще преценим дали рискът е оправдан.

Най-вероятно се усмихваш, когато четеш това. Но това е доста дърт похват. В който ти казвам- когато четеш това и ти става смешно. И ти се усмихваш, рзбираш ли… А когато четеш това, получаваш информация за това колко ми липсваш. Сега се чудиш дали да се усмихнеш, защото си прехвърляш на ум колко точно тъп съм. Според тате съм много тъп. Ама той ми го повтаря това, от както се помня, така че… НЕговото е станало като “Добро утро”. Но да, много съм тъп. И много много много те мъртва. Примерно. :> А и обичам да си въртя солети в устата. Не знам защо.

А и си подстригах ноктите и си изрязах косата.

И искам да ми се усмихнеш подяволите!

Ако имах магическа пръчка, която те кара да се чувстваш добре, щях да я размахам и да я иплозвам. В момента прозвуча, все едно говоря ма пишката си… Ама тя не пръчка. МАй… :D Не, не не. ПИшката ми е средностатистическа пишка. За съжаление няма магически свойства. Е, от време на време плюе… Ама го прави кеф. Всмисъл, когато й стане яко и плювва. Като всяка една пишка. И защото пиша нещо, което искам да те усмихне говоря за гейове и семеизпразване… Сега трябва да вметна и анално изнасилване на мъжко дупе и работата просто ще си легне.  Да, току о го вметнах. Ще взема да стана преда да съм написал още някоя простотия.  Че трябва да отида да… да…  да…. даааааааааааааааааааа о дааааааааааааааааааааааааааааа. Ето, изплю се. Шегувам се! Или пък не? :D Не, не, категорично се шеувам. Щеше да е доста странно да гледам порно докато пиша това. НЕ ГЛЕДАМ ПОРНО С ГЕЙОВЕ ДОКАТО ПИША ТОВА! Нито нормлно порно. Да, трябва да спра. Надявам се, че ако случайно го прочетеш, поне мъъъничко ще те разведри от миризмата на беса. Каквато и да е причината за него. ;>

А тва е песната от Зоро с Камшико! ;D