Rise up!

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Баня, баня, баняяяя! Студ, студ студ! Да се къпиш рано сутрин с вода, която няма нищо общо с топлата и после да се ръгнеш в стая с изключен радиатор… Това не е пич. И си решаваш, че ще издадеш характерния звук: Дзъ. Дзъ. ДЗЪ! И също така ще си кажеш - *възмущав*. Дааа, мъжките зърна не трябва да настърхват! Оня ден гледах едно 20 минутно клипче, в което се обясняваше как мъжете можели да пускат мляко. Еби му майкатаааа. Звучи кравешко. Ама пък жените и те могат! Даа, на тях повече им ходи да пускат мляко! Да, сега прозвуча все едно един замръзнал сексист, обясянва как жените са крави! Не, не са! Те са си… жени.  Е, то жената не е човек като човека. Нито шофьор като шофьора… Не бе, шегувам се! (или пък не.) Всичко зависи от степента на мъртвизъм. Не, не не. Не съм сексист. Познавам жени, които могат да ме сложат в малкото си джобче относно шофиране. (Поздарви на кака Стаматка, баба Сийка, леля Пейка). Даааа. Не ги познавам тия хора. Но ги поздравявам! Да, междудругото, действително една жена може да се казва Пейка. Може ли и люлка… Оуу, оная вечер както си седяхме с Малкото в колата и реших, че трябва да сляза и да се люлея. Беше яко! Щото люлката беше мокра. Тоест снежна. А гъзът ми беше сух. Когато приключихме, люлката все още си беше снежна, но гъмът ми вече не беше  сух. Изгоре!  Тоест… Абе, направо се подмокрих от кеф. Еби го.

Напоследък си реших, че мноо ме кефи да опъвам ръчни. Благодаря ти, мила! (Наистина!). Понякога човек открива разни неща от себе си, които попринцип никога не е мислел, че ще седят правилно. Ама на!

От днеска спирам да го ям. Щото съм станал прасе и половина. Целта на занятието е, да смъкна половин прасе. Грух.

Сега, въпреки, че все още се чувствам студ, трябва да взема да си обуя гащари, да се избръсна и да изляза да слагам програмата в библиотеката. Не, чакай.Преди да изляза мисля да си облека и блуза. Не за друго, ами… дааааа. Ще изгелжда секси да се разхождам гол до кръста по средата на улицата в зимна утрин… ама може  ме арестуват и да ме накарат да духам за промили. Щото ще съм съмнителен. Еби му майката. Не може ли просто един луд, луд луд пич да тръгне да се разхожда гол в зимно утро. Мнееее, светът е твърде ограничен. Различните изпъкват. Даа, нося бакендбарди! И хората ме гледат странно. Обаче аз съм Пич и не ме ебе!

Поздрав, поздрав, поздрав… Гащи! Трябват ми гащи! Но първо песен… Дааа… Песен, песен…. Деа. Песен. О солеее миииио… цап! Да, да никого не мразя чак толкова, че да му пея… Е, има някои изключение. Но неееее. Та, песен, песен, песен….

Песен!

Оптимистично.

пп- забележете, как мацката НЕ може да скача на въже. И когато уж се научи, как постоянно сменят кадрите, защото тя все още НЕ може да скача на въже. А в последните секунди просто си падаааа. Еби му мамата. Обаче пичовете… Баси яките!Да, осъзнава как прозвуча. Обаче  аз харесвам жени. И по-точно една строго определена. Едно Малко такова… Дето си го :*

Стани, стани! И отивай да се обличаш.

До нови срещи, на всичките ми три фена! ;D