22.12.2012

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Говорим от бункера на нашите съзнания. Отвъд Края на Света. Тук бат Дидо, тук бат Дидо. Чува ли ме някой? Светът не свърши. Повтарям - светът НЕ свърши.

Чухме какви ли не глупости. На момент даже аз се бях притеснил. Не точно заради идеята за Края - всичко ще свърши някой ден. Колкото заради мисълта, че няма да мога да видя някои хора отново. Беше ме страх от това.  Глупаво, нали? Един индивудалист като мен да го е страх от нещо такова. Е, да… Но нещата се променят.

Чухме какво ли не. Гигантско земетресение. Всемирен потоп. Планетата хЪ, която щяла да ни удари. Планетарно шоу, което щяло да насочи Адската енергия към нас. Че Бог щял да слезе. Че на Земята щели да останат само праведните души, а нас кофти душите, щели да ни телепортират на друга планета- абсолютен близнак на Земята. И никой нищо нямало да разбере.

Истината е доста гнусна. И я коментирах преди около 6 месеца, когато се вещаеше предният Апокалипсис. От някакъв пичозен проповедник, чието име не смятам че ще запомня. Та, Краят на дните. Апокалипсисът. Идването на Антихриста. Това е бизнес. Бизнес, печелещ от лесноводещи се идиоти. Които следват бай Овчар. Бай Овчар може да е един човек, може и да е събирателен образ.Но голата истина е, че бай Овчар, каквото и да е това, печели много. Власт, пари. Живеем във време, в което всеки има правото да си регистрира религиозна движение. Серизоно се замислих да си основа църква. Ще бъда бат Дидо- пророкът от небето. Ще виждам лилава светлина. И ще обещавам добре обезкосмени мацки за всички, които дават пари. Не, чакай. Това звучи все едно съм решил да ставам сводник. Пимп мии. Глупости, не съм сводник! Държах да го отбележа в прав текст. Идеята, която се опитвам да изкажа е, че масите се водят лесно. Трябва ти само някой, който да говори увлекателно. Да може да прикове погледите върху него и да е достатъчно безкрупулен за да промива съзнания.

В момента говоря със Слънчо по телефона. Здравей, Слънчо! :*

Преждевременно прекъснах говоренето със Слънчо заради баща ми. Поздрави…

Отново  съм тук. Ям бейкролс.

Още веднъж ще направя опит да обобщя това за което говоря - претегляйте фактите. Не взимайте голи твърдения за чиста монета. Направете проучване.  Използвайте главите си. И не изпадайте в паника. Не позволявайте да ви водят за носа. Защото животът е ваш! Решенията също!

Извън апокапстичния сценарии за вчера- целувам те. ;>