На смрачаване

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Здравееей. Да! Ти! Знам, че си решила да видиш дали има нещо ново.  Навярно си уморена. И си седнала просто да починеш. Или пък просто от любопитство. А може би… Няма значение. Важното е, че си тук.  Настани ли се удобно? Нека ти разкажа една малка история.

Имало едно време един сняг.И снегът решил да покаже на света що за пич е.  И се проснал на земята. И казал - няма да мърдам от тук. И едно човече искало да направи ангелче в него. Обаче така и не се престрашило. За сметка на това обаче смело заграбило една шепа и я навряло на приятеля си в…  След определен период на травма и реанимация от страна на кака ти духалката, изръзналият се събудил. Намигнал. Което е странно.  И казал - мъртва сииии… А ти каза- това е мой лаф.  И той клюмнал нещастен.

Гарите са големи и тъжни места, където хората се разделят.

Гарите са големи и усмихнати места, където хората отново се събират.

А аз мисля да си подредя стаята. Имам дива нужда от почивка. И отново да започна да програмирам. Отново към глупавата рутина, която мразя.

Вафлаааа. ВАФЛАААА! Легло. И пренастройка. По другите честоти. Стандартните скучни излчъвания.  Мразя ги! Трудно можеш да се върнеш към стандартно излчъване, след извънредна емисия.  Нооооооооо я има прекрасната идея, че скоро тези иначе толкова обикновенни честоти, ще бъдат прекъснати отново. От нещо красиво. Нещо неповторимо. Нещо прекрасно. Упс, пръднах. (а ти пък се усмихна). Нещо като теб. ;>

Друго нещо интересно? Реших да си сваля брадата. И без да си оставям бакендбарди. Просто ей така. Чакам само повод.

Още? Леглоооооооооо.

Какъв пичозен начин да легнеш последната вечер преди Края. Леглоооооооооооооооооооооооооо.

Песен! момент, трябва ни песен!

Мисля, че се връзва перфектно с предстоящият Край.

20-ти декември.

Надявам се това да не е последният ми постинг.

Би било жалко.