Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Надали има пич, който е расъл през 90-те години и да не се е радвал на сериалчетата, в които разни пичове се обеднивят в един мега пич, дето е робот. Убеден съм, че почти ме разбраха за какво става въпрос. Така, това ще е статия, посветена на госпожица Малкото, която много ми се кара за това, което пиша. Е, романтично е да ти посветят статия за… Роботи. Еби го.  И така, веднага на ум ми излизат няколко идеи, които са доста еротични и определено, ако прочетеш това, ще те съблека. Бавно. Не обичам да имаш дрехи. По-добре изглеждаш без дрехи.  Дрехите не са пич. Така, ето ти ситуация - ти и аз без дрехи. И аз… Не, момент. Това е статия за секс роботи. Тоест за работи. Демек, пичове, дето сглабят роботи. И така, както сме тръгнали, нека оформим Топ 3 на робо пичовете.

Намбър 3

Saber Riders

На бълграски, по незнайни причини, това го превеждаха като :Конникът и звездните шерифи. Така, общо взето тук ставаше въпрос за една далечна година, в която хората са колонизирали разните му там планети и се появяват някакви чудовища и те дан дан дан. Никога не съм го харесвал особено. НО пък е забавно.

Намбър 2

Тук поднасям моите искрени извинения на колегата  Крис, който ще ме обезчести, ако разбере какво точно съм направил, но… Не, няма да го направя. На второ място ще сложа -

Star Fleet: Bomber X

Въпреки, че според мен, това трябваше да е на първо място.

Та, за какво става въпрос тук? Тук имаме шоу от секси кукли, които правят разни неща. Не, не прозвуча добре. Момент, искам втори шанс. ДАй, дай дай. Благодаря! Йесс.

Така, годината е далечната 2199. Човечеството е колонизирало Слънчевата система. И си имат разните бази, които са защитни на различни планети. Обаче, в един дискретен времеви момент, цъффат едни шибани извънземни, които са предвеждани от една яка чарвенокоса кукломаска- командир Маккара. /Това много гт обичах като бях малък деба…/. И така , техният робот се казва Dai X и е най-бруталният робот, сглoбен някога според мен. Ето и клипче:

Дай Екс. Велик робот. И ръмжи! Много брутален. Клипчето му е първото сглабяне.

И така, въпреки, че според мен ДАй Х трябва да е на първо място, на първо място ще турим безсмъртният, непобедим, неповторим… ВОЛТРОН!

Нъмбер 1.

Волтрон.

Тук няма да внасяме обяснения. Нека бъде просто - Let`s form VOLTRON!