На тази която обичам и винаги ще обичам.

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Помня, когато те видях за първи път. Тогава бях още хлапе. А на теб даже не ти е минавало през ума какво може да се случи. Разбира се, ти тогава не беше моя.  Отвоювах те години по-късно и това ме направи най-щастливия човек на земята.

През годините, ти ме предаде на няколко пъти. На най-неочаквани места,  по най-странни начини. Спомням си първия път когато го направи. Тогава все още не беше моя.  Трябваше да отидем до училище, и да те върна. Но аз реших първо да те заведа на центъра за да се похваля с теб на приятели. И когато решихме да тръгваме, ти се заинати и  отказа да тръгнеш.  Изби ме студена пот.  Казах, че ще сме в училище, а ние сме на центъра. Това щеше да е много страшно. Но след много увещания и молби, ти тръгна. И отново бяхме в играта. 4 години след това, ти официално стана моя. Откупих те срещу 1000 лева.

Спомням си, как изобщо не харесваше другите с които излизах . Как винаги стачкуваше по всевъзможни начини, когато с нас дойде друга. Как ревнуваше. Как се побъркваше.  В края на вечерта (или на сутринта), оставахме само двамата.  Аз пусках радиото на рок станцията облягах се и се заслушвах.  Мекото звучене, синкава светлина.

Запалвам те. Днес работиш отлично. И потегляме срещу огнената луна.