Коу-коу-коу

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Идва Коледа. Хоу-хоу! Мразя коледни песни. Мразя начина, по който се е комерсиализирало Рождество Христово. Някои даже спорят, имало ли е Христос изобщо? Аз не мога да се произнеса по този въпрос. Чувствам се твърде нисше създание дори за да се замисля по него. кока-кола измислиха дядо коледа . Съвсем умишленно го написах с малки букви. Целият ни свят се е превърнал в нещо толкова гнусно и отвратително. Тъжното е, че ние го превръщаме в това, което е. Защото светът се  гради от милиарди манипулирани маси.  И всичко започва от телевизията. От факта, че 45 минутен филм се отделят поне 15 минути за реклама. (и на повече съм ставам свидетел!). Скритите кадри, подсъзнателните внушения… И докато се усетиш, искаш да си вземеш от най-якия прах, да си вземеш най-ароматните кондоми и да ядеш от най-сладкия шоколад.  Спрях да гледам телевизия преди 3 години. И честно казано, не съжалявам. Мисля да започна да слушам записана музика в колата. Поради същата причина. Придобил съм страшно бърз рефлекс- започнат ли рекламите, до 1 секунда станцията е сменена. Обаче, те се изхитриха… и започнаха да пускат реклами по едно и също време.

А, говорехме за коледните песни. Мразя ги. Любов, любов, любов и дебел червенопалтест продукт на компания за безалкохолни напитки, символ на това, какво им е внушено на децата, че искат. Някой разбра ли какво написах? Важното е да отсееш смисъла.

Фацабока. За него съм писал много. Но виждайки, каква огромна маса от идиоти имат профили там, чак ми става тъжно. Видимо интелигентни хора, споделящи лична информация, интереси. Съвсем спокойно може да им се създаде и психопрофил на базата на коментарите, харесванията и т.н. Колко е лесно.Ей, аз имам фацабок. Направи си и ти! Сподели си информация бе! Аз съм ти приятел във фацабок, значи трябва да знам до колко месеца си сукал.  Забавен, привидно миловиден начин за манипулация. Доброволно ще събираме. Напиши едно име във гуугъл и първото нещо, което ще ти излезе е снимката му на профила му във фацабок. А сега, напиши моето име в гуугъл. Желая ти много късмет в начинанието.

Между другото,  мразя коледни песни.

Омразата е силен двигател.

Все пак има любов.

Но не и съдба.