Деидеализирана.

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Минаха 2 години. Мислех си, че са 3.  А те били 2. Това е хубаво. Значи вече не е толкова важно. Мразя, когато помня датите.   Но, когато годините запчонат да се размиват, значи значението е минимално. Или нещо такова.Някой да ми купи бАстун. Или топки. Всъщност, има ли значение ,след като няма значение?

Имам мечта и тя е свързана с Изгрева, който след малко ще наблюдавам от терасата. (= А може да отида и до Дунава. Въпреки, че там е красив залезът. Интересно е. В предсдтавите ти, реката гледа на север, но виждаш залязващото слънце точно над нея. Има си логика де. Но ако ти я разкажа, ще се загуби магията. (:

Адът явно замръзна. Проведох си социален експеримнет, като се ръчнах в една социална мрежа. (Не е фацабок, релакс). Междинни   резултати- няколко интересни запознанства и едно особено отличително такова. Което е странно, защото се запознахме вчера. Но човекът ми допадна много. Като идейност и начин на мислене. И като всичко. :D И даже ми хареса блога. Което е странно, защото никой не ми харесва блога. :D . Нищо де. Аз все пак мисля да продължа хостинга.  Добре че вчера ми се отвори работа в сервиза, за да мога да платя.

А пък се събудих 2 часа. От кошмар, който не искам да си спомням. Малко след това ме осея брутално проста идея, (граничеща с гениалност). И почти си изградих логиката на прогрмата. Щото съм пичозен. (: Живея за деня, когато, няма да ми кисне някой на главата и да ми казва- не е важна функционалността, а логиката на реализация.  Е, извинявам се, ама в реалния свят г-н Голяма пачка иска да му е шарено и достъпно. А не да се подрежда с бинарно търсене, вместо с хеширане. Нищо. Жив и здрав да е човекът, комуто сипвам.  Минал съм пред много такива, ще мина и през тоя.

Говорейки за Изгрев, изведнъж се сетих за една песничка, която не  бях слушал от години.  И тъй, като повечето поустове, трябва да си имат песничка, това ще е Тя. (:

Не съм се заслушвам в текста, но музиката звучи като едно Ново начало. Като една пролет, гушеща се в нежните есенни листа. Обичам да рина сняг. Нямам търпение да стане бяло. И един морков.