Да помогнем на Габи!

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Честно казано, аз съм малко асоциален тип. Не съм фен на подобен род кампании. Но тук имаме едно умиращо момиченце на 4 годинки, ако не се лъжа. Това докосва дори и моето сърце.  Убеден съм, че всички знаете историята на Габи. Но нека кажем на две на три, какво точно се случва:

Имаме четиригодишната Габи

Снимката ни говори за едно слънчево и лъчезарно същество. И какво друго би могла да бъде едно четиригодишно момиченце, незапочнало още живота си? НЯкой помни ли какво е правил, като е бил на 4?  Лично на мен ми се въртят изключително смътни проблясъци и картини. Не са свързани с нищо лошо. Безгрижие. Мама и татко се грижат за всичко. Аз играя навън. Излизам с дядо (Бог да го прости), излизам с баба. Радвам се на мама и на тате. Играя си.  Нищо конкретно. Нищо тъжно. Не може момиченце на 4 години да умре. Против живота е. Не можеш да напуснеш този свят, преди да си му се порадвал истински.  Тя е болна от левкимия. Коварна гадост, която може да умори и човек в разцевта на силите си.  А какво остава за едно малко, беззащитно дете?  Надежда? Да, има! Има разбира се, но струва майка си и баща си дето се казва.  Пари от държавата? Ба! Смях в залата. Ще отделя държавата от нашите данъци пари за  да спаси живота на това бедно създанийце, вместо да ги употреби за нещо друго.  (Лично, персоналон, за мнозинството.) Я някоя лента, я някое метро.  Сега. Както обикновено става в такива ситуации, тук имаме  вариант, в който всеки от нас да дари. Къде левче, къде две. Къде повече. Убеден съм, че тези пари няма да отидат напразно.  Това дете ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПАСЕНО! Стига толкова смърт! Няма нищо по-страшно и по-несправедливо от една детска смърт. Време е да помогнем. Макар и с малко. Макар  и за някои от вас с неохота.  ТОВА МОМИЧЕНЦЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ВИДИ СВЕТА! ДА Й ДАДЕМ ШАНС ДА СЕ БОРИ. ДЪРЖАВАТА- ТОВА СМЕ НИЕ!

Ето малко информация за най-бързия начин за дарение

Изпратете SMS с текст на латиница
DMS GABRIELA на номер 17 777
(за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel). -
1,20 лв. с ДДС

http://savegaby.com/

http://www.dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=227&start=0

http://www.save-darina.org/content/view/680/1/

Прикнавам всички уминци, които ме четат, и поддържат блог или се явяват под някаква форма в онлайн обществото- ГОВЕРЕТЕ ЗА ТОВА! Нека то се разпространи като зараза. От ухо на ухо, от човек на човек. И нека да докосне сърцата ни. Защото преди всичко… ние сме хора. Бъдете хора!

пп. Снимката, както и текстът за смс-те,  са изкопирани от http://valstef.blog.bg/novini/2011/04/16/hora-pomagaite-da-spasim-gabi.730356 . Ако собственикът на този блог, има нещо против, моля да се свърже с мен по формата за контакти, за да коригираме нещата. Благодаря предварително.