I want you back

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Някои песни вървят в комплект. Други песни ти говорят. Трети ги наричаш съдба. Четвърти…  Музиката е нещо красиво. Точно като теб.  И ако времето е зимно, покажи се на прозореца. Поеми дълбоко въздух. Усети мириса на лято. Нека той премине през теб. Нека сгрее кръвта ти. Усети го. Ти можеш да чувстваш. знам го.  Защото съм го виждал.  Защото съм се докосвал до твоята същност. Защото съм те чувствал и аз. Вечер преди да заспя. Сутрин, точно преди да се събудя.

With love, John

 

О, да.  Ъф коурс

 

А сега е февруари. идва 14-ти.  Време е, възможно най-лицемерно да покажете на човека до вас, колко го обичате. Време е, да се обясните в любов на някого. Време е да се затворите в самотната вечер, в компанията на телевизор, и кофа сладолед. (Или картофени мечета.)  Време ви е. Аз ще ти кажа, че те обичам на 15-ти.  Или пък на 16-ти. А защо не на 17-ти? Защо изобщо трябва да го планувам?  Ще те поканя, ще излезем, ще те хвана за ръката,  ще те погледна в очите, и ще ти кажа- Обичам те. Благодаря ти, че те има. Благодаря ти, че си най-объркващото, и най-радващото нещо в живота ми. Благодаря ти, че истински ме караш да вярвам в неща, в които никога не съм вярвал. Благодаря ти. Благодаря ти, че несъзнателно правиш толкова много за мен. Благодаря ти, че ти пука за мен. Благодаря ти, че си такова неповторимо същество. Благодаря ти… И знаеш ли, наистина те обичам.  И не го прави на 14-ти. Направи го на 15-ти. Или на 16-ти. А защо не на 17-ти?Не се поддавай на значеинето на нещо толкова тривиално като празник, който даже не се празнува от нашата църква. Не съм голям християнин. Но това не е празник на Православната църква.  Пък и защо да си търсим ден, в който да кажем- Обичам те! Покажи го! Направи го! Не чакай глупави дати, и моменти. Импровизирай. Почувствай.  Прегърни силно. Хвани ръката. Разходете се. Направи малък комплимент.  Целуни. Не бъди никой. Не знам как звучи. Рядко препрочитам.  Рядко вярвам. Но сега го правя.

 

 

пп

и ако се колебаеш, и ако мислиш, че ще съжаляваш. Просто го направи. По-добре да съжаляваш за нещо, което си направил.  А не да чертаеш мислени планове. Въображаеми сюджетни линии.  Да допускаш какво би станало ако. Just do it. Карай да върви. Пък каквото ще да става.