Как да гледаме порно?

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Много точен въпрос! Тука не ти говоря за това какво порно гледаш. Честно казано хич не ми пука, дали е нормално порно, лезбииско, гейско, извратено, със студентки, ученички, или животни (последните две май са незаконни), въпросът е как го гледаш.

1) Не гаси лампите! Така екранът остава единственото свенещо нещо, и ако някой влезе вътре, погледът му веднага ще се прикове на това, което гледаш!

2) Избери си време когато е малко вероятно да влезе някой

3) Ама то не пита, така че, по-добре си намери ключ с който да заключваш…

4) Въпреки, че ако в кулминационния момент, някой се разхлопа на вратата, това може да те осакати за цял живот… :D

5)  … НАМЕРИ СИ ПРИЯТЕЛКА ВЕ НЕЩАСТНИК! (rofl)

Дай сега да си поговорим за нещо по-така- например за техни доценства вимеските даскали. Да, същите, дето в една седмица ни натрупаха една камара глупости, да се предават, и да се правят. Не че се оплаквам нещо, обаче е леко нечовешко… Аз да не съм машина бе,  господа учени глави?!  Мани мани, искам и нещо друго да кажа- много съм секси! Ама това си го знаеш. (+ И липсваш ми. Не те знам коя си, обаче ми липсваш. Много е объркано, нали?  Ама ти да не се пипаш, докато четеш това?! Ще те убия ве извратеняк! Целият свят е пълен с извратени съзнания, ама да го правиш, четейки nemosgate, си е възможно най-извратеното! Това си е най-непорновския блог, който съм виждал! ДОЛУ РЪЦЕТЕ ВЕ КОЧ!

Както и да е, не ми е добре на главата, после само си забърши монитора, моля те ;D