И това година дойде

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Това е първата година, която посреща моят вече 6 месечен блог. Да, след като веднъж му честитих шест мезеца заедно преждевременно, на реалната половингодишнина забравих… Тенкю Иив… ^_^ (Шегувам се)

Тъй де, ами да това беше едно доста тъпичко посрещане. И тези, които редовно следят блога ми, сигурно знаят, че  това не е точно място, където разказвам какво ми се случва, и какво ще се случи, и какво ще стане. Тук си разсъждавам върху неща, направили ми впечатление.  И нищо не ми пречи заглавието на темата да е “Слънцето изгрява”, а в темата да се говори за сексуалната ориенатция на северноамериканските пухкави зеленоухи зайци. Разбрахте ме какво точно имам впредвид, нали? (= И като че ли сега съм в насторение за Sleepwalker. Много добра песен на едноименните ми любици, от времето, когато бяха едно. ((:

Не ми хареса 31-ви декември. Сблъсках се с много странни идеали. Загубих едно приятелство. Което е доста болезнено като цяло, но  животът точно за това е живот, защото всеки има право да върви по пътя, който той си избере. Е, винаги може да свие в първата пряка в дясно, и след това още два пъти в дясно, за да се върни в начално положение.  Но пътят е еднопосочен. Жалко нали? Времето е еднопосочна величина.  И ако някой е избрал път, по който руши нещо градено толкова време, то пътят е право напред, и еднопосочен. Да, боли ме, може да звучи като пуберско изказване, но загубих човек, когото имах за близък. Тъпа работа нали? А може да съм си мислил, че ми е близък? Казва ли ти някой? Минахме на She`s my Sin.   Просто за протокола. И така де,  искам да заявя една гражданска позиция: Мразя да изявявам мнение точно в тази насока, но… Мразя политиката. Не съм фен на управлението.  Не обичам начина, по който се експлоатира родината ми. Никога не съм гласувал. Не смятам и да го направя, като знак на протест срещу ставащото. Но нито една политическа гнусотия, не може да ме накара да спра да се наричам българин, нито да се отричам от корените ми, от идеята за бълграското, от това, което съм аз. Идеали, заради, които бях обявен за глупак. Deal, little stupido, deal!

To paradise, with pleasute haunted, haunted by fear…

Искам да използвам тази трибунка да кажа и още нещо. Честата Нова Година милички! На всички! Искам да ви пожелая много, много, много вълшебни мигове, усмивки, здраве, сбъднати мечти, любов любов и любов. И неща надеждата в очите ви никога да не угасва! Всички за едно по-добро утре! (Kinslayer Is playing).

Ех, наистина е жалко… Трябва да познаваш много хора. Независимо от всичко, трябва да познаваш колкото се може повече хора. Не се знае знае ли се.

пп ЧИМ на всички Василки, Василчовци и темподобни. (((: