Облачно ми е. (+

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

   Това не е нещо лошо. Обичам облачните дни. Обичам да вали.  Но като че ли повече обичам топлия летен дъжд. Защото мога да изляза, и да усетя нежните му капки по себе си… А пък есенният дъжд става предимно за гледане. Пък колко хубаво се спи, когато навън вали, не е истина просто. :Р Ох, да излазя съболезнования за блога на Алексей. И Павлов, реанимирай го! Още не е изстинал. Блогчето беше върхарско. Никога няма да забравя уникалното откровение - … както си вървя… и кракът ми пропадна в шахта!… Не е истина колко съм се хилил на това. (+ И така и така сме на вълна смешни логчета, да поустна тук едно. :Р

 

 

[17:06:14] - Евита - каза: Йода казва на Люк да направи нещо, и той отвръща, че ще опита. И Йода му казва, че няма “опитване”, няма средно положение. Или правиш нещо, или не го правиш.
[17:06:52] Дидо каза: Всъщност Йода му каза, че размерът няма значение. И че изтребителят може да бъде вдигнат, ако той достатъчно вярва в това.
[17:07:02] Дидо каза: И да - знам, че прозвуча все едно Люк е импотентен!

[17:07:03] Дидо каза: (rofl)

 

Това си беше чиста проба интро в една друга тема- импотентен ли е Люк Скайукър? И възможно ли е въпросната персона да си пада по разни мъжки джедайовидни? А ако не знаеше, че хриптящият мармот с черна маска  му е баща, дали щеше да си падне по него? Всъщност, може би това обяснява емоционалната му реакция, когато разбра, че Вейдър му е баща. Може би е хранил тайни чувства, към този иначе толкова сексапилен и привлекателен, но срамежлив индивид. Не знам. Кулминацията беше, когато Люк не издържа на напрежението, и му свали маската… Тогава разбрах, че си пада по албиноси! Баща ми заварява! В хола! (Това даскалката ми по бълграски определяше като лирическо онклонение). Ненормална работа… Ако ми разтопи кабела за нета (в непоследствена близост до печката, която прави), ще му разтопя главата. Това пък в скобите беше обособена част. :Р Не, не съм интернет манияк.  Просто си държа на скайпа. Държа го постоянно включен. Май съм манияк… Както и да е,  Люк Скайокър е гей. Леле,  егати нещото, дето гълта въпросното заваряващо устройство… Когато заварява, и цялото осветление в къщата пада… Падащо осветление. Шаш!  Междудругото, искам да изкажа най-искренното си възмущение срещу това, че маймунякът победи! Но ние все още вярваме във Фелипе Маса! Да се надяваме, въпросното клоноживеещо, което победи днес, да спука гума след две седмици. Амин и толкоз.

^_^