Момичетата…

Author: NeMo  |  Category: Обща каТегория

Нека и аз подобно на Алексей да си направя подобне тема.  http://87.97.249.125/blog/?p=48  (Неговата)

Странно нещо сте вие момичетата в тази възраст. Някои неща не мога да ги схвана. Нормално ли е да излизаш с някой, и успоредно тоя някой да си върти  аферки с други хора? Как се наричало това? Свобода на действието? Любовта била отживелица… Колко останахте нормалните хора на тоя свят ве?! Нека си призная нещо.  Противоречива личност съм. Самата идея за падането на любовта и влагане на повече рационалност в нещата ми се вижда примамлива. Но иди научи човек да не чувства…  Не можеш да научиш чувствителния  да не чувства. Колкото и да се мъчиш, това не става. И в тоя момент, когато осъзнаеш на какъв малоумен глупак са те правили ти идва да счупиш нещо. В деня, когато се срещнеш с реалността, а това рано или късно става. Дай всичко на някой и го гледай как се гаври с теб.  Къде останаха истинските хора? Изобщо има ли такива, или ги гледаме само на рисунките в книжките с приказки…  Имам си една мечта, но тя си остава само една мечта… Любов, секс лъжи. Всъщност, Лъжи, секс, любов. Така се подреждат понятията сега. Като до последното вероятността да се стигне е повече от малка. Просто защото, любовта е отживелица. Тя не се случва. Тя е само хормонален дисбаланс… Рационалиста, нали? Всъщност, цялото ни общество е толкова морално деградирало, че просто няма накъде повече. Някъде го бях чел нещо подобно: ” Вие не сте нищо повече от кукли. Танцувате и се чукате, чукате се и танцувате.” И от горе стои един puppet-master (думата винаги ми е звучало по-добре на англииски. ), жадно присвил алчните си очички и оголил жълтеникавите си зъби, той се наслаждава на случващото се. 

Тииновете между 12 и 15. Много гадна работа, защото изтърквате истините за живота, сголбявайки ги във фрази, ИзГлЕжДаЩи тАкА. За това, каквато и истина да кажа, ще прозвучи глупаво, просто защото  тези истини се използвам без да влагате смисъл от вас. Разбира се, не слагам всички под общ знаменател.

И все пак, нормално е хората да чувстват.  Защо сме се превърнали в празни, бездушевни кукли, търсещи забавлението и моментната радост?  Какъв живот е това? Няма лошо понякога да не гледаш живота насериозно, но ако това ти стане ежедневие, определено има проблем. Животът е кучка. (Изтъркано). Обществото ни не струва. (Изтъркано) В странни времена живеем наистина… (Изтъркано). Останаха ли нормални хора? Ти, чувстваш ли се нормален?

Нищо не остана… Понякога имам чувството, че проблемът е в моята гледна точка… До сега не съм слещал човек, гледащ по сходен начин на света… Всъщност, Савата. Даа, Савата е пич. :) Ма и него го преебават като мен. Е, той поне е умен и ще стане човек от него. Специален поздрав за Савата със NightWish- Nemo

Дидо out